Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Asayiş Manisa’da Çocukların Havuz Kavgası Kanlı Sona Erdi! 1 Kişi Hayatını Kaybetti

Manisa’da Çocukların Havuz Kavgası Kanlı Sona Erdi! 1 Kişi Hayatını Kaybetti

Manisa'nın Şehzadeler ilçesinde çocuklar arasındaki havuz kavgası, ailelerin de karışması sonucu kanlı bir çatışmaya dönüştü. Olayda bıçaklanan 45 yaşındaki İsmail Sönmez hayatını kaybetti. Saldırıyı gerçekleştiren şüpheliler aranıyor.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Manisa’da Çocukların Havuz Kavgası Kanlı Sona Erdi! 1 Kişi Hayatını Kaybetti
KAYNAK: İHA

Manisa'nın Şehzadeler ilçesi Akpınar Mahallesi'nde, çocuklar arasında başlayan bir havuz kavgası, ailelerin de karışması sonucu kanlı bir çatışmaya dönüştü. Olay, dün okul bahçesine kurulan havuzda iki çocuğun tartışmasıyla başladı. Ailelerin müdahil olduğu kavga, kısa sürede büyüyerek büyük bir kargaşaya dönüştü.

A W254552 01

Kavganın Büyümesi ve Bıçaklı Saldırı

İddiaya göre, tartışmanın ardından bir aile üyesi, kalabalık bir grupla karşı tarafın evine doğru yola çıktı. Hafif ticari araçla evin önüne gelen saldırgan, önce duvara çarptı. Ardından kapının önünde bulunan İsmail Sönmez'i (45) bıçakladı. Saldırganlar olay yerinden kaçarken, ağır yaralanan İsmail Sönmez, olay yerine gelen ambulansla Manisa Şehir Hastanesi'ne kaldırıldı. Tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayan Sönmez, hastanede hayatını kaybetti.

Güvenlik Önlemleri ve Şüphelilerin Aranması

Olayın ardından bölgeye Manisa İl Emniyet Müdürlüğü ve Çevik Kuvvet ekipleri sevk edildi. Sokağa geniş güvenlik önlemleri alınırken, saldırıyı gerçekleştiren A.S., R.S., Ö.S., Ş.S., Ş.S., A.S., V.S., ve S.S.'nin yakalanması için çalışmalar başlatıldı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Paris Olimpiyat Oyunlarının Açılışında Celine Dion ve Lady Gaga Sahne Alacak

Paris Olimpiyat Oyunlarının Açılışında Celine Dion ve Lady Gaga Sahne Alacak