Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Asayiş Köpeklerin saldırdığı çocuk ölümden döndü! Bakan soruşturma açıldığını duyurdu 

Köpeklerin saldırdığı çocuk ölümden döndü! Bakan soruşturma açıldığını duyurdu 

Ankara’da başıboş köpeklerce saldırıya uğraması ve ağır yaralanması üzerine mülkiye müfettişlerince soruşturma açıldı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Köpeklerin saldırdığı çocuk ölümden döndü! Bakan soruşturma açıldığını duyurdu 
KAYNAK: İHA

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, başkentte bir çocuğun sokak köpeklerinin saldırısı sonucu ağır yaralanmasına ilişkin mülkiye müfettişlerince soruşturma başlatıldığını bildirdi.

Ankara’nın Keçiören ilçesinde sabah başıboş köpeklerin saldırısına uğrayan 4. sınıf öğrencisi T.Y. ağır yaralanmıştı. Olayın tüm yönleri ile araştırılması için mülkiye müfettişlerince soruşturma açılacağını bildiren İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 'Saldırı sonrası ağır yaralanan çocuğumuza acil şifalar diliyor, ailesine geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum' dedi.

Ankara İli, Keçiören İlçesi, Kafkas Mahallesi’nde dün sabah saat 08.45 sıralarında okuluna gitmek için evinden çıkan ilkokul 4. sınıf öğrencisi T.Y. adlı çocuğumuzun, başı boş köpeklerce saldırıya uğraması ve ağır yaralanması üzerine;

Olayın, Mülkiye Müfettişlerince tüm yönleri…

Köpeklerin saldırdığı çocuk yoğun bakımda

Ankara'nın Keçiören ilçesi Kafkaslar Mahallesi'nde dün sabah saat 08.45 sıralarında okula gitmek için evinden çıkan dördüncü sınıf öğrencisi T. Y., sürü halinde gezen köpeklerin saldırısına uğradı. Küçük çocuğu boş bir arazide sürükleyerek saldıran köpeklere civardaki mahalle sakinleri müdahale etti. Hastaneye kaldırılan küçük çocuğun yoğun bakımdaki tedavisi sürerken durumunun kritik olduğu öğrenildi.

'Gittiğimde çocuğu parçalamışlardı'

Çocuğa yardım için koşan Mehmet Dafdaf olayı, 'Balkonda köpekleri gördüm önce oyun oynuyorlar zannettim bir baktım ortalarında çocuk var hemen aşağıya indim komşumun arabasına bindim. Gittiğimde çocuğu parçalamışlardı zaten. Ambulansı aradım, polisi aradım. Çocuğu paramparça etmişler, resmen yediler çocuğu' sözleriyle anlattı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Sivasspor Konyaspor maçı hazırlıklarını sürdürüyor

Sivasspor Konyaspor maçı hazırlıklarını sürdürüyor