Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Asayiş Seçil Erzan’ın Yargılanmasına Devam Ediliyor: Faiz Olarak Ödedim

Seçil Erzan’ın Yargılanmasına Devam Ediliyor: Faiz Olarak Ödedim

Seçil Erzan, ünlü futbolcular dahil 30'dan fazla kişiyi dolandırdığı davada savunmasında "Fatih Terim'in parasını başkalarına faiz olarak ödedim" dedi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Seçil Erzan’ın Yargılanmasına Devam Ediliyor: Faiz Olarak Ödedim
KAYNAK: İhlas Haber Ajansı

Banka şube müdürü Seçil Erzan’ın, ünlü futbolcular Arda Turan, Fernando Muslera ve Emre Belözoğlu'nun da bulunduğu 30'dan fazla kişiyi 25 milyon dolar ve 7 milyon 384 bin lira dolandırdığı iddiasıyla yargılandığı davada savunmasına devam edildi.

İstanbul 41. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmada Erzan, "Fatih Terim'in parasını başkalarına faiz olarak ödedim" şeklinde ifade verdi.

"Fatih Terim’e 700 Bin Dolar Faiziyle İade Edildi"

Erzan, Fatih Terim'in elden verdiği 700 bin doların faiziyle iade edildiğini belirtti ve Terim’in hesap hareketlerinin incelenmesinin ardından yapılan işlemlerin doğrulandığını söyledi. "Fatih Terim’den fon adı altında hiçbir para almadım" diyen Erzan, sadece dostane ilişkiler çerçevesinde iki defa para aldığını ve bunları geri ödediğini ifade etti.

Gişe Dışı İşlemler

Savunmasında, Fatih Terim’in yanı sıra başka futbolculara da gişe dışı ödemeler yaptığını söyleyen Erzan, "Futbolcular bazen şubeye gelmek istemiyorlardı, parayı biz götürüyorduk" şeklinde konuştu. Paraların elden teslim edildiğini ve teyit alındığını ekledi.

Faizlerle İlgili İddialar

Erzan, "Bu insanların hepsi faizin hukuka aykırı yerden geldiğini biliyordu" diyerek, ünlü isimlerin bu durumun farkında olduklarını ve paralarının ödenmesini talep ettiklerini belirtti. Savunmanın ardından duruşmaya ara verildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Akdeniz Üniversitesi Öğrencisi Elif Atalay Hayatını Kaybetti!  Elif Atalay Neden Öldü?

Akdeniz Üniversitesi Öğrencisi Elif Atalay Hayatını Kaybetti! Elif Atalay Neden Öldü?