Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Asayiş İzmir Merkezli Operasyonda 13 PK*/K*K Şüphelisi Gözaltına Alındı

İzmir Merkezli Operasyonda 13 PK*/K*K Şüphelisi Gözaltına Alındı

Ter*r örgütü PK*/K*K-P*D/Y*G’ye yönelik yürütülen operasyonda İzmir merkezli 4 ilde 13 şüpheli gözaltına alındı. Emniyete götürüldüler.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
İzmir Merkezli Operasyonda 13 PK*/K*K Şüphelisi Gözaltına Alındı
KAYNAK: İhlas Haber Ajansı

İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı, PKK/KCK-YPG/PYD terör örgütünün faaliyetlerini deşifre etmek amacıyla yürütülen çalışmalarda önemli bir başarı elde etti. 

Daha önce kırsal alanda faaliyet gösteren ve sosyal medya üzerinden örgüt propagandası yapan şüphelilerin kimlikleri belirlendi. İzmir İl Emniyet Müdürlüğü’nün Terörle Mücadele (TEM) ve İstihbarat Şube Müdürlüğü ekipleri, 18 Ağustos tarihinde İzmir merkezli olarak Antalya, Kocaeli ve Konya illerinde eş zamanlı bir operasyon düzenledi.

Gözaltına alınan şüpheliler

Gerçekleştirilen operasyonda, toplam 13 şüpheli gözaltına alındı. Şüphelilerin adreslerinde yapılan aramalarda çok sayıda örgütsel materyal ve doküman ele geçirildi. Gözaltına alınan kişiler, sorgulanmak üzere emniyete götürüldü.

Emniyetin kararlılığı

Bu operasyon, emniyet güçlerinin terör örgütlerine karşı kararlılığını bir kez daha ortaya koydu. İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yapılan çalışmaların, terör örgütlerinin eylem ve faaliyetlerinin önlenmesi adına önemli bir adım olduğu vurgulanıyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Antalya’da Kaza: Havaya Fırlayan Sürücü Mucizevi Şekilde Kurtuldu

Antalya’da Kaza: Havaya Fırlayan Sürücü Mucizevi Şekilde Kurtuldu