Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Asayiş PK*’dan Kaçan Bir Ter*rist Hudut Karakoluna Teslim Oldu

PK*’dan Kaçan Bir Ter*rist Hudut Karakoluna Teslim Oldu

Milli Savunma Bakanlığı, bölücü ter*r örgütü PK*’dan kaçan bir ter*ristin Van’ın Başkale ilçesindeki hudut karakoluna teslim olduğunu duyurdu.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
PK*’dan Kaçan Bir Ter*rist Hudut Karakoluna Teslim Oldu
KAYNAK: İhlas Haber Ajansı

Milli Savunma Bakanlığı (MSB) tarafından yapılan açıklamada, bölücü ter*r örgütü PK*’dan kaçan bir teröristin, Van’ın Başkale ilçesindeki hudut karakoluna teslim olduğu bildirildi. 

Türk Silahlı Kuvvetleri’nin PK*’ya yönelik artan operasyonlarının örgüt üzerindeki etkileri devam ederken, teslim olan terörist sayısında artış yaşandığı vurgulandı.

Operasyonlar hız kesmeden sürüyor

MSB’nin açıklamasında, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin PK*’ya yönelik operasyonlarının artan şiddet ve tempoda sürdüğü belirtilirken, örgütteki çözülmelerin hızlandığı ifade edildi. Teslim olan ter*ristin, örgütün barınma alanlarından kaçarak Başkalede’ki hudut karakoluna sığındığı bilgisi paylaşıldı.

Teslim olan ter*rist ne olacak?

Teslim olan ter*rist hakkında yürütülecek olan yasal işlemler, ilgili makamlar tarafından değerlendirilecek. Örgütten kaçışların, güvenlik güçlerinin başarılı operasyonlarının sonucu olarak hızlandığına dikkat çekiliyor. PK*’dan kaçışların artması, örgütün içindeki moral bozukluğunu ve zayıflama sürecini ortaya koyuyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Mersin'de dev operasyon: 164 şahıs yakalandı cepkanelik ele geçirildi

Mersin'de dev operasyon: 164 şahıs yakalandı cepkanelik ele geçirildi