Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Asayiş Mardin’de Kayıp Kişinin Cansız Bedeni 140 Gün Sonra Şırnak’ta Bulundu

Mardin’de Kayıp Kişinin Cansız Bedeni 140 Gün Sonra Şırnak’ta Bulundu

Midyat’ta kaybolan İsmail Demir’in ces*di 140 gün sonra Şırnak’ın İdil ilçesinde taşla ezilmiş başı ve karnına bağlanan taşla su kuyusunda bulundu.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
Mardin’de Kayıp Kişinin Cansız Bedeni 140 Gün Sonra Şırnak’ta Bulundu
KAYNAK: İhlas Haber Ajansı

Mardin’in Midyat ilçesinde 25 Nisan’da kaybolan 37 yaşındaki İsmail Demir’in akıbeti, yaklaşık beş ay sonra ortaya çıktı. 

Demir’in cansız bedeni, Şırnak’ın İdil ilçesinde, kafası taşla ezilmiş ve karnına taş bağlanmış halde bir su kuyusunda bulundu. Olay, Midyat Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekiplerinin titiz çalışması sonucu aydınlatıldı.

Dedektif gibi iz sürdüler

Cinayet büro ekipleri, proje dosyası kapsamında yürüttükleri araştırmada, cinayetle ilgili beş kişiyi şüpheli olarak tespit etti. Şüphelilerden üçü ifadelerinin ardından serbest bırakılırken, Hamdullah Ö. (36) ve Ömer D. (26) adli makamlara sevk edilerek 12 Eylül tarihinde tutuklandı. Ekipler, failleri, Midyat sokaklarında ilerleyen bir aracın başka bir araca yansıması sayesinde dedektif titizliğiyle tespit etti. Aracın daha sonra İdil’e doğru hareket ettiği belirlenerek olayın detayları ortaya çıkarıldı.

Alacak verecek meselesi

Cinayet zanlıları, İsmail Demir’in başının taşla ezildiğini ve karnına taş bağlanarak kuyuya atıldığını itiraf etti. Olayın alacak verecek meselesi yüzünden çıktığı iddia edildi. 140 gün sonra bulunan ceset, aile ve yakınlarına büyük bir acı yaşattı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Polislik İçin Kaç Puan Gerekiyor? KPSS Önlisans Polislik Taban Puanı

Polislik İçin Kaç Puan Gerekiyor? KPSS Önlisans Polislik Taban Puanı