Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Asayiş Kocası satırla öldürmüştü! 7 aylık hamile kadın toprağa verildi

Kocası satırla öldürmüştü! 7 aylık hamile kadın toprağa verildi

Mersin'in Tarsus ilçesinde kocası tarafından satırla öldürülen 7 aylık hamile kadın bugün son yolculuğuna uğurlandı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Kocası satırla öldürmüştü! 7 aylık hamile kadın toprağa verildi
KAYNAK: İHA

Mersin'in Tarsus ilçesinde, kocası tarafından öldürülen 41 yaşındaki 3 çocuk annesi Serap Biçer, bugün Tarsus Merkez Kabristanlığı'nda son yolculuğuna uğurlandı.

Serap Biçer

Ceazevinden çıkan eşi satırla öldürdü 

Olay, dün Bolatlı Mahallesi'nde yaşanan bir çıkan tartışma sonucu meydana gelmişti. İddiaya göre, 45 yaşındaki M.B. isimli şüpheli, eşi Serap Biçer'i satırla öldürerek evden ayrıldı. O sırada evde bulunan 5 yaşındaki torunu S.B.'yi de alıp kaçan şüpheli, daha sonra polis tarafından Yenice Mahallesi'nde yapılan operasyonla yakalanmıştı.

Olayın ardından yapılan incelemeler sonucunda Biçer'in cenazesi Adli Tıp Kurumu'na götürülmüş ve otopsi işlemlerinin ardından bugün Tarsus Merkez Kabristanlığı'na getirilerek defnedilmiştir.

5 yaşındaki torununu yakınına bırakmış 

Şüpheli M.B.'nin emniyetteki işlemleri devam ederken, daha sonra adliyeye sevk edileceği bildirildi. Öte yandan, şüphelinin torununu bir yakının evine bıraktığı ortaya çıkmıştı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Eşini Öldüren Zanlı Tutuklandı

Eşini öldüren zanlı tutuklandı

Bir taksiciyi gasp edip öldürmekten 20 yıldan fazla cezaevinde kalıp, 8 ay önce tahliye edilen şüpheli M.B. dün polis tarafından Yenice Mahallesi'nde bir adrese düzenlenen operasyonla yakalanmıştı. Emniyette işlemleri tamamlanan şüpheli 'kasten öldürme' suçundan adliyeye çıkarıldıktan sonra tutuklanarak cezaevine gönderildi.
 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
CW Enerji’nin Güneş Panelleri Korkuteli'nde 

CW Enerji’nin Güneş Panelleri Korkuteli'nde