Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Asayiş Kırşehir'de Bazada Bulunan Ces*t Olayında Tutuklama

Kırşehir'de Bazada Bulunan Ces*t Olayında Tutuklama

Kırşehir'de iki gün önce bir baza içerisinde battaniyeye sarılı bulunan erkek ces*di ile ilgili yürütülen soruşturmada, yabancı uyruklu dört kişi gözaltına alındı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Kırşehir'de Bazada Bulunan Ces*t Olayında Tutuklama
KAYNAK: İHA

Kırşehir'de iki gün önce bir baza içerisinde battaniyeye sarılı bulunan erkek ces*di ile ilgili yürütülen soruşturmada, yabancı uyruklu dört kişi gözaltına alındı. Kırşehir polisi, dedektif gibi iz sürerek olayı aydınlattı ve şahsın ilaçlı su içirilerek öldürüldüğünü ve ces*din hurdacıya taşıtıldığını belirledi.

Bahçelievler Mahallesi'nde dere kenarına atılan bazanın içerisindeki ces*din, yapılan incelemeler sonucu İran uyruklu M.A.'ya ait olduğu tespit edildi. Olayla ilgili olarak Afganistan uyruklu G.M., F.N., S.Z.Z. ve M.N. gözaltına alındı. Şüpheliler, Kırşehir Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'nde ifadeleri alındıktan sonra adli mercilere sevk edildi. İfadelerinde suçunu kabul eden S.Z.Z., M.A.'ya ilaçlı su içirdiklerini ve ardından panikleyip ces*di sakladıklarını anlattı. S.Z.Z., adliyeye sevk edildikten sonra tutuklanarak Kırşehir E Tipi Cezaevi'ne gönderildi.

200 saatlik kamera kaydı izledi

Kırşehir Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, ces*din bulunmasının ardından şüphelilere ulaşmak için 200 saatlik kamera kaydı izledi. Maktul M.A.'nın Kırşehir'e misafir olarak geldiği ve kaldığı evde içirilen ilaçlı sıvı nedeniyle hayatını kaybettiği belirlendi. Olaydan sonra şüphelilerin, M.A.'dan kurtulmak için cesedi ticari bir araçla taşıdıkları ve kıyafetlerini farklı bölgelerdeki çöp konteynerlerine attıkları görüntülendi. Polis, Ahi Evran ve Bahçelievler mahallelerinde kapı kapı gezerek cesedin taşındığı aracı aradı.

Cinay*tin Aydınlatıldı

Polis araştırmalar sonucu kısa sürede cin*yeti çözerek şüphelileri yakaladı. Şüphelilerin, M.A.'yı öldürdükten sonra iz bırakmamak için kıyafetlerini çıkardıkları, çevre temizliği yaptıkları ve cesedi battaniyeye sararak bazanın içerisine yerleştirdikleri belirlendi. Daha sonra bazayı hurdacılık yapan bir kişiye taşıttıkları tespit edildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Instagram hikayeler için yeni özellik getiriyor

Instagram hikayeler için yeni özellik getiriyor