Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Videolar Asayiş Kamyonet ile Minibüs Kafa Kafaya Çarpıştı: 10 Yaralı

Kamyonet ile Minibüs Kafa Kafaya Çarpıştı: 10 Yaralı

Diyarbakır'da kamyonet ile minibüsün çarpıştığı trafik kazasında 10 kişi yaralandı. Alev alan araçlar hızla büyüyen yangına neden oldu.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
KAYNAK: İHA

Diyarbakır'da meydana gelen trafik kazasında bir kamyonet ile minibüsün kafa kafaya çarpışması sonucu 10 kişi yaralandı. Kazanın ardından alev alan araçlar, hızla büyüyen yangınlar haline geldi.

Olay Yerindeki Gelişmeler

Kazanın akşam saatlerinde Silvan Bulvarı'nda meydana geldiği belirtildi. İki aracın çarpışması sonucu meydana gelen kazada, 10 kişinin yaralandığı tespit edildi. Araçların çarpışmasıyla birlikte yangın çıktı ve araçlar alevler içinde kaldı.

Olaya Müdahale

Olayın ihbar edilmesi üzerine jandarma, sağlık ekipleri ve itfaiye hemen olay yerine sevk edildi. Yaralılara ilk müdahale olay yerinde yapıldıktan sonra hastanelere kaldırıldı. Neyse ki yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi.

Yangın Söndürüldü

İtfaiye ekiplerinin müdahalesiyle yangın kontrol altına alındı ve söndürüldü. Olayla ilgili detaylı incelemeler başlatıldı. Kazaya sebep olan faktörlerin belirlenmesi için çalışmalar devam ediyor. 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ağrı dağı kar yağışıyla beyaza büründü! Mevsimin ilk karı yağdı

Ağrı dağı kar yağışıyla beyaza büründü! Mevsimin ilk karı yağdı