Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Asayiş Kahramanmaraş’ta Trafo Patladı Mahalle Elektriksiz Kaldı

Kahramanmaraş’ta Trafo Patladı Mahalle Elektriksiz Kaldı

Kahramanmaraş'ın Dulkadiroğlu ilçesinde meydana gelen trafo patlaması, mahalle sakinlerine korku dolu anlar yaşattı. Olay cep telefonu kameralarıyla kaydedildi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Kahramanmaraş’ta Trafo Patladı Mahalle Elektriksiz Kaldı
KAYNAK: İHA

Kahramanmaraş'ın Dulkadiroğlu ilçesi Karacasu Karaziyaret Mahallesi'nde elektrik dağıtım trafosu büyük bir gürültüyle patladı. Olay, mahallede paniğe neden oldu ve patlama anları çevrede bulunan vatandaşlar tarafından cep telefonu kameralarıyla kaydedildi.

Mahallede Korku Dolu Anlar

Patlama sırasında mahallede büyük bir korku yaşandı. Trafo patlaması adeta havai fişek gösterisi gibi art arda patlamalarla devam etti. Çevredeki evlerde ve iş yerlerinde bulunan insanlar, patlama sesleriyle birlikte dışarıya çıkmak zorunda kaldı. Cep telefonu kameraları olayın farklı açılardan görüntülerini kaydetti.

A W228397 02

İtfaiye Ekipleri Olay Yerinde

İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri, bölgedeki güvenliği sağlamak için hızla çalışmalara başladı. Patlamaların devam etmesi nedeniyle ekipler, geniş güvenlik önlemleri aldı ve vatandaşları olay yerinden uzaklaştırdı. Patlamanın nedenine dair henüz resmi bir açıklama yapılmazken, itfaiye ekipleri detaylı inceleme başlattı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Adıyaman'da Çıkan Anız Yangını Büyük Panik Yarattı

Adıyaman'da Çıkan Anız Yangını Büyük Panik Yarattı