Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Asayiş İzmir Kemalpaşa'da Yolcu Otobüsü ile Otomobil Çarpıştı: 4 Yaralı

İzmir Kemalpaşa'da Yolcu Otobüsü ile Otomobil Çarpıştı: 4 Yaralı

Kemalpaşa ilçesinde yaşanan trafik kazasında bir kişi hayatını kaybetti, diğer yaralıların durumu ise ciddiyetini koruyor. Jandarma ekipleri olayla ilgili soruşturmayı sürdürüyor.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
İzmir Kemalpaşa'da Yolcu Otobüsü ile Otomobil Çarpıştı: 4 Yaralı

İzmir'in Kemalpaşa ilçesinde dün akşam saatlerinde meydana gelen trafik kazasında, bir yolcu otobüsü ile bir otomobil çarpıştı.

Kazaya göre, 55 yaşındaki H.A. yönetimindeki 34 EHC 916 plakalı yolcu otobüsü, İzmir-Ankara kara yolu Halilbeyli Kavşağı'nda 32 yaşındaki A.D.'nin kullandığı 48 BY 621 plakalı otomobille çarpıştı. Kazanın etkisiyle otomobil ve otobüs yaklaşık 200 metre sürüklendi. Kazayı görenlerin ihbarı üzerine, İzmir ve Manisa'dan 112 Acil Sağlık ekipleri, itfaiye, polis ve jandarma olay yerine sevk edildi. Kazada, otomobilde bulunan A.D. ile H.D. (31), M.E. (61) ve E.D. (23) yaralandı. İtfaiye ekipleri tarafından sıkışan A.D. ile H.D. kurtarıldı. Yaralılar, ilk müdahalenin ardından Turgutlu Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. A.D. ve H.D.'nin hayati tehlikesinin devam ettiği belirtildi.

Hayatını Kaybetti

Yaralılar, ilk müdahalenin ardından Turgutlu Devlet Hastanesine kaldırıldı. Ancak, Abdullah Demir tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı ve hayatını kaybetti. H.D.'nin ise durumunun ciddiyetini koruduğu belirtildi.

Soruşturma Başlatıldı

Kaza sonrasında, bölgeye başka bir otobüs gönderilerek yolcuların seyahatlerine devam etmesi sağlandı. Ancak jandarma, otobüs sürücüsü H.A.'yı gözaltına aldı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Galatasaray Antalyaspor maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? Muhtemel 11'ler

Galatasaray Antalyaspor maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? Muhtemel 11'ler