Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Asayiş Gazeteci Seyhan Avşar Neden Gözaltına Alındı? Seyhan Avşar Kimdir?

Gazeteci Seyhan Avşar Neden Gözaltına Alındı? Seyhan Avşar Kimdir?

Gazeteci Seyhan Avşar, uyuşturucu dünyasının tanınmış ismi Urfi Çetinkaya’nın serbest bırakılması için yapılan girişimlerin merkezinde yer almıştı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Gazeteci Seyhan Avşar Neden Gözaltına Alındı? Seyhan Avşar Kimdir?

Gazeteci Seyhan Avşar, uyuşturucu dünyasının tanınmış ismi Urfi Çetinkaya’nın serbest bırakılması için yapılan girişimlerin merkezinde yer almıştı. Avşar’ın, bu konuda Adalet Bakan Yardımcısı Akın Gürlek ile iletişime geçtiği iddia edildi.

Adalet Bakan Yardımcısı İle İletişim

Avşar’ın, Çetinkaya’nın serbest bırakılması için Gürlek ile temasa geçtiği belirtildi. 

Gazeteci Seyhan Avşar Neden Gözaltına Alındı?

Bu iddiaların ardından, Gazeteci Seyhan Avşar gözaltına alındı. Avşar’ın, Çetinkaya’nın serbest bırakılması için yaptığı iddia edilen girişimler nedeniyle hukuki bir süreçle karşı karşıya olduğu belirtildi.

Seyhan Avşar kimdir?

Seyhan Avşar 1991’de Bitlis'te doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Bitlis’te tamamladı. Anadolu Üniversitesi Uluslararası İlişkiler, Anadolu Üniversitesi Sosyal Hizmetler ve İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik bölümlerinden mezun oldu. İstanbul Üniversitesi’nde öğrenciyken Cumhuriyet gazetesinde stajyer muhabir olarak çalışmaya başladı. Cumhuriyet gazetesinde yaklaşık 7 yıl boyunca adliye muhabirliği görevini üstlendi. 2022 yılında Halktv.com.tr’de çalışmaya başladı. Avşar, 2018 yılında Türkiye Gazeteciler Cemiyeti (TGC) tarafından düzenlenen, “Türkiye Gazetecilik Başarı Ödülleri” yarışmasında eğitim dalında, 2019 yılında ise İstanbul Gazeteciler Derneği’nin (İGD) haber ödülüne, Çağdaş Gazeteciler Derneği’nin (ÇGD) Uğur Mumcu Araştırmacı Gazetecilik ödülüne ve Metin Göktepe gazetecilik ödülüne layık görüldü.

Seyhan Avşar Nerelidir?

Seyhan Avşar Bitlislidir.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Irak'ın Harir Üssüne Bombalı Saldırı Düzenlendi!

Irak'ın Harir Üssüne Bombalı Saldırı Düzenlendi!