Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Asayiş Enez'de Trafik Kazası: Bir Kişi Hayatını Kaybetti Bir Kişi Yaralandı

Enez'de Trafik Kazası: Bir Kişi Hayatını Kaybetti Bir Kişi Yaralandı

Edirne'nin Enez ilçesinde meydana gelen trafik kazasında bir kişi yaşamını yitirirken, bir kişi de yaralandı. Olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından yaralı hastaneye kaldırıldı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Enez'de Trafik Kazası: Bir Kişi Hayatını Kaybetti Bir Kişi Yaralandı
KAYNAK: İHA

Edirne'nin Enez ilçesinde meydana gelen trafik kazasında bir kişi hayatını kaybederken, bir kişi de yaralandı. Enez sahil yolundaki Yılgınlık mevkiinde gerçekleşen kaza, sabah saatlerinde meydana geldi.

Elde edilen bilgilere göre, Enez sahil yolunda seyir halinde olan Ö.P. yönetimindeki motosiklet, kontrolünü kaybederek devrildi. Bu üzücü kazada, motosiklet sürücüsü Ö.P. yaralanırken, arkasında yolcu olarak bulunan Oğulcan Pektaş hayatını kaybetti.

Olay Yerine Ekipler Sevk Edildi

Kaza ihbarının ardından olay yerine hızla jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralı sürücü Ö.P., ambulansla Keşan Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Oğulcan Pektaş'ın cenazesi ise savcı ve jandarma ekiplerinin incelemesinin ardından Enez Devlet Hastanesi morguna götürüldü.

Soruşturma Başlatıldı

Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı. Olayın nasıl gerçekleştiğine dair detaylı inceleme yapılırken, jandarma ekipleri kazanın nedenlerini araştırıyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Aşkım Kapışmak Sibergöz-42 Operasyonlarında Gözaltına Alındı!

Aşkım Kapışmak Sibergöz-42 Operasyonlarında Gözaltına Alındı!