Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Asayiş Dur ihtarına uymayan ehliyetsiz sürücüye ceza yağdı

Dur ihtarına uymayan ehliyetsiz sürücüye ceza yağdı

Çorum'da, polis ekiplerinin trafik güvenliğini tehlikeye atan ve "dur" ihtarına uymayan bir ehliyetsiz sürücüye ciddi bir idari para cezası kesildi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Dur ihtarına uymayan ehliyetsiz sürücüye ceza yağdı
KAYNAK: İHA

Çorum'da, polis ekiplerinin trafik güvenliğini tehlikeye atan ve "dur" ihtarına uymayan bir ehliyetsiz sürücüye ciddi bir idari para cezası kesildi. Olay, Küçük Sanayi Sitesi'nde gerçekleşti. Edinilen bilgilere göre, 19 ACB 548 plakalı otomobil, polis ekiplerinin "dur" ihtarına uymayarak uygulama noktasından kaçmaya çalıştı.

Gülabibey Mahallesi Vatan Caddesi üzerinde ters yöne giren sürücü, kısa sürede polis ekipleri tarafından yakalandı. Yapılan kontrollerde sürücünün ehliyetsiz olduğu belirlendi. Sürücü ve araçta bulunan 3 kişi, ifadeleri alınmak üzere polis merkezine götürüldü.

Dur Ihtarına Uymadı3

Trafik güvenliğini tehlikeye atan sürücüye yönelik yapılan incelemeler sonucunda, ters yöne girmek, spin atmak ve "dur" ihtarına uymamaktan dolayı toplamda 74 bin 767 lira idari para cezası uygulandı.

Dur Ihtarına Uymadı2

Yaşanan bu olay, polis ekiplerinin trafik kurallarına uymayan sürücülere karşı kararlı bir tutum sergilediğini ve trafik güvenliğine verilen önemi vurguladı. Sürücülere kesilen yüksek para cezalarının, trafik kurallarına uymayanların cezalandırılması konusundaki kararlılığın bir yansıması olduğu belirtildi.

Dur Ihtarına Uymadı

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
2024 enflasyon tahminleri ayrışıyor: Politika uzun soluklu olacak mı?

2024 enflasyon tahminleri ayrışıyor: Politika uzun soluklu olacak mı?