Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Asayiş Bursa’da Kayıp Alarmı: 3 Kız Çocuk AVM’de Mahsur Kaldı

Bursa’da Kayıp Alarmı: 3 Kız Çocuk AVM’de Mahsur Kaldı

Bursa'da paten kaymak için evden çıkan 3 kız çocuğu, şiddetli yağmur nedeniyle metro seferlerinin iptal olması sonucu alışveriş merkezinde mahsur kaldı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Bursa’da Kayıp Alarmı: 3 Kız Çocuk AVM’de Mahsur Kaldı
KAYNAK: İHA

Bursa'da paten kaymak için evden çıkan 3 kız çocuğu, şiddetli yağmur nedeniyle metro seferlerinin iptal olması sonucu alışveriş merkezinde mahsur kaldı. Aileleri ve yakınlarının endişeli bekleyişi, kızların bulunmasıyla sona erdi.

3 Kız AVM’de Mahsur Kaldı

Bursa’nın Osmangazi ilçesi Emek Mahallesi’nde yaşayan Zeynep, Meryem ve Sümeyye adlı 10 yaşlarındaki 3 kız arkadaş, paten kaymak için Nilüfer ilçesindeki bir alışveriş merkezine gitti. Ancak şiddetli yağmur nedeniyle metro seferleri iptal olunca, eve dönemediler.

Aileler Endişelendi

Kızlarının eve dönmemesi üzerine endişelenen aileler, durumu polis ekiplerine bildirdi. Konu komşu da seferber olarak 3 arkadaşı bulmak için harekete geçti. Adeta tüm Bursa halkı, kayıp kızlardan haber bekliyordu.

AVM Güvenliği Sevindirdi

Sevindirici haber, AVM'nin güvenlik görevlilerinden geldi. Güvenlik görevlileri, kızları buldu ve hemen ailelerine haber verdi. Aileler, alışveriş merkezine giderek kızlarına kavuştu.

Duygusal Anlar Kameralara Yansıdı

Kızlarına kavuşan aileler gözyaşlarına boğulurken, bu anlar kameralar tarafından kaydedildi. Evlerine dönen kızlar, mahalleli tarafından alkışlarla karşılandı. Mahsur kalma sebebinin yağmur nedeniyle iptal olan metro seferleri olduğu öğrenildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
MasterChef Türkiye'nin Yeni Yıldızı: Serap Baytak Kimdir? Serap Baytak Evli mi?

MasterChef Türkiye'nin Yeni Yıldızı: Serap Baytak Kimdir? Serap Baytak Evli mi?