Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Asayiş Bursa'da Eşini Öldüren Zanlı Hakim Karşısında Şok İfadelerde Bulundu

Bursa'da Eşini Öldüren Zanlı Hakim Karşısında Şok İfadelerde Bulundu

Bursa'da yaşanan korkunç olayda Erdem Gülenç, eşiyle tartışmanın ardından onu bıçaklayarak öld*rdü. Zanlı, hakim karşısında eşini aldattığını itiraf etti.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Bursa'da Eşini Öldüren Zanlı Hakim Karşısında Şok İfadelerde Bulundu
KAYNAK: İhlas Haber Ajansı (İHA)

Bursa'nın Yıldırım ilçesinde, geçen yıl eşiyle yaşadığı tartışmanın ardından Erdem Gülenç, İrade G.'yi bıçaklayarak öld*rdü. Olay, Musababa Mahallesi'nde gerçekleşti. İkili arasındaki tartışma büyüyerek kavgaya dönüştü ve Erdem G. mutfaktan aldığı bıçakla eşini boğazından ve 14 yerinden bıçakladı.

Olay yerine sevk edilen sağlık ekipleri, İrade G.'nin hayatını kaybettiğini belirlerken, zanlı Erdem G. emniyete götürüldü. İşlemleri tamamlanan zanlı, çıkarıldığı mahkemede tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Hakim Karşısındaki İfadesi Alındı

Bursa Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hazırlanan iddianame sonrası 9. Ağır Ceza Mahkemesi'nde hakim karşısına çıkan Erdem G., hakkında 'eşe ve kadına karşı kasten öld*rme' suçundan müebbet ve 'çocuğa ve alt soydan akrabayı kasten öld*rmeye teşebbüs' suçundan ise 20 yıla kadar hapis cezası istemiyle yargılanıyor.

Erdem G., hakim tarafından "Neden öld*rdün?" sorusuna, "Eşim beni aldatıyordu. Sosyal medyada uygunsuz fotoğraflarını birilerine gönderdiğini gördüm. Beni küçümseyince cinnet geçirdim. Mutfakta ahşap bir bıçak vardı. O esnada kendisine vurdum. Sonrasını hatırlamıyorum" şeklinde cevap verdi.

Şok İtiraf: “Erkekle Aldattım”

Hakimin "Sen hiç eşini aldattın mı?" sorusuna ise Erdem G., "Erkekle aldattım. Daha önce birlikteliğimiz vardı. Eşimin de bundan haberi vardı" şeklinde yanıt vererek, mahkemeyi şoke etti.

Yeni ifadelerin ortaya çıkmasının ardından mahkeme, tutuklu sanığın davasını bir ileri tarihe erteledi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Adalet Bakanı Tunç: 2 yılın altında ceza alanlar da cezaevine girecek

Adalet Bakanı Tunç: 2 yılın altında ceza alanlar da cezaevine girecek