Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Videolar Asayiş Bursa'da ambulans şoförünün darp edildiği anlar kamerada

Bursa'da ambulans şoförünün darp edildiği anlar kamerada

Bursa'da hasta taşıyan 112 ambulansının şoförü, trafikte yol verme tartışması yaşadığı sürücünün oğlu tarafından darp edildi. Olayın görüntüleri ortaya çıktı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
KAYNAK: İHA

Bursa'nın Gemlik Devlet Hastanesi'nden aldığı 80 yaşındaki bir hastayı Bursa Şehir Hastanesi'ne götüren 112 ambulansı, yoğun trafikten kaçınmak için emniyet şeridinde ilerlemeye başladı. Bu sırada, S.Y. yönetimindeki 16 YK plakalı otomobil dinlenme tesislerinden ana yola çıkarken ambulansın arkasına takıldı. Yol verme meselesi yüzünden sürücüler arasında tartışma çıktı.

Ambulans Şoförü Darp Edildi

Tartışmanın büyümesiyle S.Y. aracıyla ambulansın önünü kesti ve oğlu M.Y. ile birlikte ambulans şoförü Muhammet Ali K.'ya saldırdı. Olay esnasında M.Y.'nin şoföre iki yumruk attığı iddia edildi. Muhammet Ali K.'nın dudağı patladı ve ilk müdahalesi ambulans içinde yapıldı. Yaralanan şoförün dudağına hastanede 12 dikiş atıldı.

olayın görüntüleri ortaya çıktı

Olay sonrasında her iki taraf da birbirinden şikayetçi oldu. Ambulans şoförü darp edildiğini belirtirken, karşı taraf hakarete uğradıklarını öne sürdü. Olayla ilgili Cumhuriyet Savcılığı soruşturma başlatırken, olay anının görüntüleri ortaya çıktı.


 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Antalya Merkezli 25 ilde 1,5 milyarlık siber operasyon: 53 gözaltı

Antalya Merkezli 25 ilde 1,5 milyarlık siber operasyon: 53 gözaltı