Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Videolar Asayiş Gebze'de hayvan katl*amı! Onlarca köpek öld*rülüp çöpe atıldı

Gebze'de hayvan katl*amı! Onlarca köpek öld*rülüp çöpe atıldı

Gebze Belediyesi'ne ait bakımevinde çöp torbalarında ölü köpekler bulundu. Skandal görüntüler hayvan hakları savunucularını dehşete düşürdü.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
KAYNAK: Haber Merkezi

AKP'li Gebze Belediyesi'ne ait Sokak Hayvanları Geçici Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi'nde, çöp torbalarında onlarca ölü köpek bulundu. Poşetlerin içinden anestezik bir ilaç da çıktığı iddia edildi. SÖZCÜ TV, olay yerinden skandal görüntüleri anbean kaydetti.

Gebze Belediyesi barınağında köpek katliamı

Gebze Belediyesi'ne ait Sokak Hayvanları Geçici Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi'nde yaşanan olay, hayvan hakları savunucularını ve kamuoyunu dehşete düşürdü. Barınağın önünde bulunan çöp konteynerinde çok sayıda sokak köpeği ölü halde çöp torbalarına konulmuş bir şekilde bulundu. Poşetlerin içinde anestezik bir ilaç olduğu öne sürüldü.

Köpekler poşetlerin içinde ölü bulundu

Olay, barınağa gelen yaşam hakkı savunucuları tarafından ortaya çıkarıldı. Köpeklerin ölü olarak bulunduğu konteyner, skandalın boyutlarını gözler önüne serdi. Görüntülerin ortaya çıkmasının ardından yetkililer tarafından herhangi bir açıklama yapılmadı.

Belediye olaydan haberdar değilmiş

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İstanbul Milletvekili Nimet Özdemir de olayın yaşandığı alana giderek incelemelerde bulundu. Özdemir, hayvan ölümleriyle ilgili Gebze Belediyesi'ne ulaştıklarını ancak belediyenin olaydan haberdar olmadığını belirtti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
İzmir'de sendika temsilcisi müdür odasına balyozla daldı

İzmir'de sendika temsilcisi müdür odasına balyozla daldı