Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Videolar Asayiş Ayvalık’ta Atatürk heykeline balyozlu saldırı! Vatandaş müdahale etti

Ayvalık’ta Atatürk heykeline balyozlu saldırı! Vatandaş müdahale etti

Ayvalık'ta Atatürk heykeline balyozla zarar veren M.Ç. isimli şahıs, vatandaşların müdahalesi ve polis ekiplerinin hızlı müdahalesi sonucu gözaltına alındı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ

Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde 8 Ekim 2024'te Cumhuriyet Meydanı’nda meydana gelen olayda, M.Ç. isimli bir kişi Atatürk heykeline balyozla saldırdı. Saat 11.30 sıralarında meydana gelen saldırı, çevredeki vatandaşların müdahalesiyle son buldu. Vatandaşların durumu fark etmesiyle birlikte polise haber verildi.

Vatandaşlar Saldırgana Müdahale Etti

Saldırgan M.Ç., balyozla heykelin kaidesine tırmandıktan sonra, heykelin bacak kısmına defalarca vurdu. Olayı gören çevredeki vatandaşlar hemen müdahale ederek, M.Ç.’nin elinden balyozu almaya çalıştı. Bu sırada bazı vatandaşlar saldırgana tekme ve yumruklarla karşılık verdi.

Polis Ekipleri Olay Yerine Müdahale Etti

Vatandaşların müdahalesinin ardından olay yerine gelen polis ekipleri, M.Ç.'yi kalabalığın elinden alarak gözaltına aldı. Saldırgan, önce tedavi edilmek üzere Ayvalık Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı, ardından işlemleri yapılmak üzere İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü.

Saldırganın Psikolojik Sorunları Olduğu Öğrenildi

M.Ç.’nin yaklaşık 6 yıldır psikolojik sorunları olduğu ve bu nedenle hem Ayvalık Devlet Hastanesi’nde hem de Manisa Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesi’nde tedavi gördüğü öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma devam ederken, saldırının nedenine dair net bir açıklama yapılmadı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
AKP de Doyran'da HES'e Karşı

AKP de Doyran'da HES'e Karşı