Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Asayiş Beylikdüzü'nde Kaçan Şüphelilerin Takla Attığı Kovalamaca

Beylikdüzü'nde Kaçan Şüphelilerin Takla Attığı Kovalamaca

Beylikdüzü'nde Kaçan Şüpheliler Kaza Yaptı: Silah ve Uyuşturucu Ele Geçirildi

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Beylikdüzü'nde Kaçan Şüphelilerin Takla Attığı Kovalamaca
KAYNAK: İHA

Beylikdüzü'nde polis ekipleri tarafından dur ihtarına uymayarak kaçmaya çalışan şüphelilerin bulunduğu araç, akıl almaz bir kovalamacanın ardından kaza yaptı. Olayda şans eseri yaralanma olmazken, araç içerisindeki şüphelilerin gözaltına alınmasının ardından yapılan aramada silah ve uyuşturucu madde ele geçirildi.

A W110255 04

Olay, akşam saatlerinde Yakuplu Mahallesi Hürriyet Bulvarı üzerinde meydana geldi. Plakası bantla kapatılmış bir otomobilin şüpheli duruşu üzerine harekete geçen polis ekipleri, araç sürücüsüne dur ihtarı yaptı. Ancak, araçtaki 3 şüpheli polisin uyarısına uymayarak kaçmaya çalıştı. Hızla ilerleyen araç, cadde üzerindeki üç araca çarptıktan sonra takla atarak ters döndü.

A W110255 02

Olay yerine hızla ulaşan polis ekipleri, kaza sonrası kaçmaya çalışan şüphelileri yakalayarak gözaltına aldı. Yapılan arama sırasında, ters dönen araçta bir silah ve bir miktar uyuşturucu madde ele geçirildi. Neyse ki, olayda yaralanan olmazken, polis ekipleri tarafından bir süreliğine trafiğe kapatılan cadde, çekici yardımıyla olay yerinden kaldırılan aracın ardından normale döndü.

A W110255 06

Polis ekipleri, olayın ardından şüphelilerin gözaltındaki ifadelerini almaya başladı. Araç içinde bulunan silah ve uyuşturucu madde ise delil olarak dosyaya eklendi. Beylikdüzü'nde meydana gelen bu olay, şüphelilerin kaçış girişimi ve yaşanan kaza ile birlikte güvenlik güçlerinin başarılı müdahalesiyle son buldu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Merih Demiral Resmen Dönüyor!

Merih Demiral Resmen Dönüyor!