Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Asayiş Baba oğul kavgasını ayırırken bıçaklandı!

Baba oğul kavgasını ayırırken bıçaklandı!

Çorum'da, Bahçelievler Mahallesi Şenyurt 4. Sokak'ta meydana gelen olayda, M.E. ve oğlu A.E. arasında bilinmeyen bir sebep nedeniyle başlayan kavga, sokak üzerindeki vatandaşlar arasında da yayılarak kontrolsüz bir hal aldı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Baba oğul kavgasını ayırırken bıçaklandı!
KAYNAK: İHA

Çorum'da, Bahçelievler Mahallesi Şenyurt 4. Sokak'ta meydana gelen olayda, M.E. ve oğlu A.E. arasında bilinmeyen bir sebep nedeniyle başlayan kavga, sokak üzerindeki vatandaşlar arasında da yayılarak kontrolsüz bir hal aldı. Kavga eden baba ve oğulu ayırmaya çalışan S.Ö., O.C. ve V.A. isimli üç kişi, bıçak darbeleri sonucu yaralandı.

Olayın yaşandığı bölgeye hızla intikal eden sağlık ve polis ekipleri, yaralılara müdahalede bulundu. Sağlık ekiplerinin olay yerinde yaptığı ilk müdahalenin ardından yaralılar, ambulanslarla Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Yaralılar, tedavi altına alındı. Bıçaklama olayına karışan baba-oğul ise polis ve mahalle bekçileri tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Olayla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.

AW074756_01

AW074756_04

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Pil Fabrikası’ndan KKTC Anı Evi’ne

Pil Fabrikası’ndan KKTC Anı Evi’ne