Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Asayiş Atatürk’e Hakaret Eden Üçler Döner’in Sahibi Mustafa Atmaca Tutuklandı

Atatürk’e Hakaret Eden Üçler Döner’in Sahibi Mustafa Atmaca Tutuklandı

Erzurum’da hizmet veren “Üçler Döner” isimli işletmenin sahibi Hacı Mustafa Atmaca, sosyal medya hesabından açtığı canlı yayında Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarına hakaretlerde bulundu. Atmaca’nın bu ifadeleri büyük tepki çekti. İşte detaylar...

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ

TikTok platformunda 641 bin takipçisi bulunan Üçler Döner'in sahibi ve "Erzurumlu Hacı Dönerci" olarak tanınan Hacı Mustafa Atmaca, sosyal medyada yaptığı Atatürk'e yönelik hakaret içeren paylaşımlar nedeniyle gözaltına alındı. En sonunda adliyeye sevk edilen Atmaca, çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Sosyal Medyada Büyük Tepki Gösterilmişti

Erzurum’da hizmet veren “Üçler Döner” isimli işletmenin sahibi Hacı Mustafa Atmaca, sosyal medya hesabından açtığı canlı yayında Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarına hakaretlerde bulundu. Atmaca’nın bu ifadeleri büyük tepki çekti.

Tartışma ve Hakaretler

“Hacı’nın yağ akımı” isimli TikTok hesabında 650 bin takipçisi bulunan Atmacı, canlı yayında bir takipçisiyle tartıştı. Osmanlı ve Türkiye Cumhuriyeti’ni kıyaslarken, Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını hedef alan Atmacı, Atatürk ve silah arkadaşlarını ima ederek “Osmanlı toprak kaybetmedi, laikliği getiren o köpekler topraklar kaybetti” ifadelerini kullandı.

Mustafa Atmaca tutuklandi

Gözaltına Alındı!

Kamuoyu tepkisinin ardından Atmaca, “Atatürk’e hakaret” suçlamasıyla Erzurum Emniyet Müdürlüğü Güvenlik Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından gözaltına alındı. Atmaca’nın emniyetteki işlemlerinin sürdüğü bildirildi.

Tiktok fenomeni Mustafa Atmaca canlı yayında ne dedi?

TikTok'ta çektiği videolar ile tanınan Üçler Döner'in sahibi Mustafa Atmaca, canlı yayında Mustafa Kemal Atatürk'e ağır hakaretler etti. 'Erzurumlu Hacı Dönerci' olarak da bilinen Atmaca, "Osmanlı toprak kaybetmedi, laikliği getiren köpekler kaybetti" dediği videoyla sosyal medya kullanıcılarının tepkisini çekti. 

TikTok'ta 650 bin takipçisi bulunan Üçler Döner'in sahibi Hacı Mustafa Atmaca, yaptığı canlı yayınlardan birinde hakaret içeren ifadeler kullandı. Erzurum'da faaliyet gösteren 'Hacı Dönerci' lakabıyla da bilinen Atmaca, Osmanlı'nın toprak kaybetmediğini ileri sürerek "Osmanlı toprak kaybetmedi, laikliği getiren o köpekler topraklar kaybetti" ifadelerini kullandı.

Atmaca tepki gösterenlerden birine de "Siz laikler İsrail'e gideceksiniz" şeklinde karşılık verdi. Yayında tepkilerin ardı arkası kesilmeyince birçok kişiyi engelledi ve bir süre sonra da yayını kapattı.

Yayın sonrası Atmaca'nın o ifadelerinin yer aldığı video sosyal medyada gündem olurken sosyal medya kullanıcı tarafından sert tepkiler geldi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Salihli'deki emlakçılara elektronik ilan doğrulama sistemi (EİDS) yönetmeliği anlatıldı!

Salihli'deki emlakçılara elektronik ilan doğrulama sistemi (EİDS) yönetmeliği anlatıldı!