Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Asayiş Aruz'da Başıboş Köpek Faciayı Yaşattı!

Aruz'da Başıboş Köpek Faciayı Yaşattı!

Sabah sporu için yürüyüşe çıkan Sevda Mazman, Hatay'ın Arsuz ilçesinde başıboş köpeklerin saldırısına uğrayarak yaralandı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Aruz'da Başıboş Köpek Faciayı Yaşattı!
KAYNAK: İHA

Arsuz ilçesi Nardüzü Mahallesi'nde yaşayan 50 yaşındaki Sevda Mazman, her sabah yaptığı gibi spor amacıyla erken saatlerde yürüyüşe çıktı. Ancak bu kez, Karaağaç Mahallesi mevkiine vardığında, başıboş köpeklerin saldırısına uğradı. Mazman, ayağından ve vücudunun çeşitli yerlerinden yaralandı. Çevredeki vatandaşların yardımıyla köpeklerin elinden kurtulan Mazman, hastanedeki ilk müdahalesinin ardından taburcu edildi.

A W211393 06

"Köpekler Birden Saldırdı, Ayağım Ağır Yaralandı"

İskenderun Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alınan Sevda Mazman, yaşadığı korku dolu anları şöyle anlattı: "Her sabah yürüyüş yapıyorum. Nardüzü'nden Karaağaç’a doğru sahilde yürümek istedim. Bu sabah genelde olduğundan daha erken kalktım, saat 6 civarında yoldaydım. Yolun yarısına gelmiştim ki, tarladan birden 6 köpek fırladı. Arkamdan da aynı şekilde saldırdılar, inanılmaz bir şiddetle üstüme geldiler. O anda korkuyla köpeklere vurmaya çalıştım ama yere düştüm. Ayağım ciddi şekilde yaralandı, korku dolu anlar yaşadım. Nasıl kurtulduğumu bilmiyorum, ama bu çok kötü bir deneyimdi. Küçük bir çocuk ya da yaşlı bir kadın olsaydı, sonuç ölümcül olabilirdi. Daha önce köpekler vardı ama saldırmıyorlardı, bu tür bir saldırıyı ilk kez yaşadım. Arkadaşlarım uyarıyordu, ama başa gelmeyince anlaşılmıyor. Geçtiğim yol genelde güvenliydi, ancak köpekler son zamanlarda çoğaldı ve yürüyemez hale geldik."

A W211393 02

"Tetanoz İğnesi Oldum, Yaralarım Var"

Mazman, hastanedeki tedavi sürecini de şöyle anlattı: "Tetanoz iğnesi vuruldum, pençe izleri nedeniyle bir hayli yara aldım. Acile götürüldüm ve iki koldan tetanoz iğnesi yapıldı. Bacağım şişti, iltihap kurutucu ilaç verildi ve gereken tedaviler yapıldı."

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Antalya’da İki Çardak Yangında Kül Oldu

Antalya’da İki Çardak Yangında Kül Oldu