Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Asayiş Arnavutköy'de Polis Operasyonunda Şüphelinin Ölümü: Arbede Sonucu Kendini Vurdu

Arnavutköy'de Polis Operasyonunda Şüphelinin Ölümü: Arbede Sonucu Kendini Vurdu

İstanbul'un Arnavutköy ilçesinde polisin dur ihtarına uymayan bir şüpheli, polis takibi sonucunda yakalandı. Polis tarafından vurularak ağır yaralandı ve hastanede hayatını kaybetti.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Arnavutköy'de Polis Operasyonunda Şüphelinin Ölümü: Arbede Sonucu Kendini Vurdu

İstanbul'un Arnavutköy ilçesinde polisin dur ihtarına uymayan bir şüpheli, polis takibi sonucunda yakalandı. Ancak yaşanan arbede sırasında şüpheli, polis tarafından vurularak ağır yaralandı ve hastanede hayatını kaybetti.

Olay, Akşam saatlerinde Nene Hatun Mahallesi'nde meydana geldi. Polis ekipleri tarafından fiziki takip altında tutulan torbacı olduğu belirtilen Ahmet Erdem isimli şüpheli, polisin "DUR" ihtarına uymayarak aracıyla kaçmaya başladı. Ardından aracını bırakıp yaya olarak kaçmaya devam etti. Polis tarafından kısa bir süre sonra yakalanan şüpheli, kelepçe takılma esnasında polisle arasında arbede çıkardı. Bu arbede sırasında polisin silahı ateş aldı ve şüpheli ağır yaralandı. Sağlık ekiplerinin olay yerine gelerek yaptığı ilk müdahalenin ardından Ahmet Erdem, hastaneye kaldırıldı. Ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi. Olayın ardından güvenlik önlemleri alınırken, polis ekipleri olayla ilgili detaylı bir soruşturma başlattı. 

Polisle Çıkan Arbedede Kendini Vurdu

Polisle Çıkan Arbedede Kendini Vurdu2

Polisle Çıkan Arbedede Kendini Vurdu3

Polisle Çıkan Arbedede Kendini Vurdu4

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Bakan Işıkhan: Örnek alınan bir Sosyal Güvenlik Sistemi'ni yönetiyoruz

Bakan Işıkhan: Örnek alınan bir Sosyal Güvenlik Sistemi'ni yönetiyoruz