Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Asayiş Arnavutköy'de Kimlik Kontrolü Çatışmaya Dönüştü: 1 Öl*

Arnavutköy'de Kimlik Kontrolü Çatışmaya Dönüştü: 1 Öl*

Arnavutköy'de metruk bir binanın çevresinde kontrol yapan polis ekipleri, şüpheli şahısların silah çekmesi üzerine çatışmaya girdi. Olayda bir şüpheli hayatını kaybederken, diğeri ağır yaralandı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Arnavutköy'de Kimlik Kontrolü Çatışmaya Dönüştü: 1 Öl*
KAYNAK: İHA

Arnavutköy, Taşoluk Mahallesi Candaner Sokak'ta, polis ekiplerinin metruk bir binanın çevresinde yaptığı kontroller sırasında gerilim dolu anlar yaşandı. Polislerin, araç içinde bulunan iki şüpheliyi fark etmesiyle olayın fitili ateşlendi. Şüpheliler, polis ekiplerine silah çekerek kaçmak istediler.

A W207369 02

Polis Müdahalesi ve Çatışma

Polislerin Kavakdibi Sokak'ta bulunan metruk binada uyuşturucu madde kullanımıyla ilgili kontrolleri sırasında, vatandaşlardan gelen ihbar üzerine şüpheli araçlara kimlik kontrolü yapılmak istendi. Bu sırada, araç içinde bulunan Hakan Ç. ve Erhan K., polisleri görünce silahlarına başvurdu. Polis ekipleri ile şüpheliler arasında çıkan çatışma kısa sürede büyüdü.

A W207369 03

Şüphelilerin Durumu ve Sağlık Ekiplerinin Müdahalesi

Çatışma sonrası polisler, Hakan Ç. ve Erhan K.'yı etkisiz hale getirdi. Olay yerine hızla sevk edilen sağlık ekipleri, yaralı iki şüpheliyi hastaneye kaldırdı. Erhan K., kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Bacak ve karın boşluğundan ağır yaralanan Hakan Ç. ise halen tedavi altında.

A W207369 06İstanbul Valiliğinden Açıklama Geldi!

İstanbul Valiliğinden, Arnavutköy'de 2 şüphelinin polisle çatıştığı olayla ilgili açıklama yapıldı.
İstanbul Valiliğinden yapılan açıklamada, "Arnavutköy ilçesi Mehmet Akif Ersoy Mahallesi’nde meydana gelen olayda; bölgede uyuşturucu satıcılarına yönelik uygulama yapan emniyet ekiplerimiz, bir araca denetim amacıyla yaklaşmış ancak araçta bulunan E.K. ve H.Ç. isimli şahıslar tarafından ekiplerimize ateş açılmıştır. Emniyet ekiplerinin ateşe karşılık vermesi sonucu söz konusu şahıslar vurulmuştur. Hastaneye sevk edilen şahıslardan E.K. hastanede hayatını kaybetmiştir. H.Ç.’nin ise hastanede tedavisi devam etmektedir. Şahısların üzerlerinde yapılan aramada satışa hazır halde uyuşturucu madde ve ruhsatsız tabanca ele geçirilmiştir. Şahıslarla ilgili yapılan sorgulamasında ise; E.K.'nın kasten yaralama, hırsızlık gibi suçlardan toplam 13, H.Ç.'nin ise toplam 6 suç kaydının olduğu tespit edilmiştir. Konu ile ilgili yürütülen tahkikat işlemleri devam etmektedir" ifadelerine yer verildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Muş'ta Feci Kaza: 3 Öl* 5 Yaralı

Muş'ta Feci Kaza: 3 Öl* 5 Yaralı