Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Asayiş Antalya’da Kuyuya Düşen İnek İtfaiye Tarafından Kurtarıldı

Antalya’da Kuyuya Düşen İnek İtfaiye Tarafından Kurtarıldı

Antalya’nın Manavgat ilçesinde, bir tarım arazisinde otlarken 2-2,5 metre yüksekliğindeki su dolu bir kuyuya düşen inek, itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı. İşte detaylar.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Antalya’da Kuyuya Düşen İnek İtfaiye Tarafından Kurtarıldı
KAYNAK: İHA

Antalya’nın Manavgat ilçesinde, bir tarım arazisinde otlarken 2-2,5 metre yüksekliğindeki su dolu bir kuyuya düşen inek, itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı. İtfaiye ekipleri, kuyunun dibinde oluşan balçığa saplanan ineği kurtarmak için büyük çaba harcadılar. Kendileri de balçığa saplanarak zaman zaman zor anlar yaşayan itfaiye görevlileri, sonunda ineği kurtarmayı başardılar.

İtfaiye Ekipleri, Kuyudaki İneği Kurtarmak İçin Büyük Çaba Harcadı

Sarılar Mahallesi 2050 sokakta bulunan tarım arazisinde, Ali Çakmak isimli vatandaşa ait ineğin kuyuya düştüğü ihbarı üzerine Antalya Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi Manavgat Birimi harekete geçti. Olay yerine gelen ekipler, tarım arazisinin sulanması için açılan kuyu içerisindeki ineği çıkarabilmek için yoğun çaba sarf etti. İneğin kuyunun dibindeki balçığa saplanmış olması ve çıkmak için çabalarken bitkin düşmüş olması, itfaiye görevlilerinin işini zorlaştırdı.

Dinamo Yardımıyla Kuyudaki Su Boşaltıldı

Özel kıyafetlerle kuyuya inen iki itfaiye görevlisi, ineği zarar görmeyecek şekilde geniş halatlarla bağladı. Aynı zamanda, dinamo yardımıyla kuyudaki su dışarı boşaltıldı. İtfaiye ekipleri, iki ayrı bölgeden halatlarla bağladıkları ineği, olay yerine çağrılan kepçe yardımıyla kuyudan çıkardılar. İneğin kuyuya düştüğü sırada, kuyunun kenarında bulunan su borularından bazıları zarar gördü.

Kurtarma Çalışmasını İzleyen Küçük Kız, Olayı Mizahi Bir Dille Anlattı

Kurtarma çalışmasını izleyen küçük bir kız, olayı mizahi bir dille anlattı. Anne ise, söz dinlememenin bu duruma yol açtığını belirtti. İneği kurtaran itfaiye görevlileri, kuyudaki balçığı temizlemek için büyük çaba harcadılar.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ülkeye kaçak sokulan maymunlar kurtarıldı! Maymunların keyifli anları kamerada

Ülkeye kaçak sokulan maymunlar kurtarıldı! Maymunların keyifli anları kamerada