Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Asayiş Annesinin Kafasını Kesip Sokağa Fırlatmıştı! Korkunç Cinayetin Davası Devam Ediyor!

Annesinin Kafasını Kesip Sokağa Fırlatmıştı! Korkunç Cinayetin Davası Devam Ediyor!

Bağcılar’da, 25 Eylül 2022 tarihinde annesi Havva Sayan’ı öldürüp kafasını keserek sokağa atan Ali Sayan’ın yargılanması devam ediyor.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Annesinin Kafasını Kesip Sokağa Fırlatmıştı! Korkunç Cinayetin Davası Devam Ediyor!

Bağcılar’da, 25 Eylül 2022 tarihinde annesi Havva Sayan’ı (58) öldürüp kafasını keserek sokağa atan Ali Sayan’ın (27) yargılanması devam ediyor. Bakırköy 2. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmada, sanığın tutukluluk halinin devamına karar verilerek dosyanın Adli Tıp Kurumu'ndan dönüşünün beklenmesine hükmedildi ve duruşma ertelendi.

Sanık Ali Sayan'ın duruşması, Ses ve Görüntü Bilişim Sistemi (SEGBİS) aracılığıyla gerçekleşti. Ayrıca duruşmada Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı avukatı da hazır bulundu. Mahkeme, Adli Tıp Kurumu'ndan gelecek olan cezai ehliyet raporunu beklemeye karar verdi ve sanığın tutukluluk halini sürdürme kararı aldı.

İddianamede Neler Yer Alıyor?

Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hazırlanan iddianamede, sanık Ali Sayan'ın annesi Havva Sayan'ı öldürdüğü suçlamasıyla yargılandığı belirtiliyor. İddianamede, olay sonrası alınan kan ve idrar örneğinde madde bulunduğu tespit edilmişti. Ayrıca maktulün vücudunda 13 kesici ve delici alet yarası olduğu ve bunlardan 8'inin öldürücü nitelikte olduğu ifade ediliyor. Ali Sayan'a 'canavarca hisle veya eziyet çektirerek üstsoydan akrabayı kasten öldürme' ve 'genel güvenliğin kasten tehlikeye sokulması' suçlarından ağırlaştırılmış müebbet ve 6 aydan 3 yıla kadar hapis cezası talep ediliyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
İHA muhabirini öldüresiye darp etmişlerdi! Lütfü Türkkan’ın adamlarının tanığından savunma!

İHA muhabirini öldüresiye darp etmişlerdi! Lütfü Türkkan’ın adamlarının tanığından savunma!