Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Asayiş Bağcılar TEM Yolu'nda Zincirleme Kaza: 1 Öl* 5 Yaralı

Bağcılar TEM Yolu'nda Zincirleme Kaza: 1 Öl* 5 Yaralı

İstanbul Bağcılar TEM İSTOÇ mevkiinde meydana gelen zincirleme kazada, ilk belirlemelere göre 1 kişi hayatını kaybetti, 5 kişi ise yaralandı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Bağcılar TEM Yolu'nda Zincirleme Kaza: 1 Öl* 5 Yaralı
KAYNAK: İhlas Haber Ajansı (İHA)

İstanbul'un Bağcılar ilçesinde TEM İSTOÇ mevkiinde sabah saatlerinde meydana gelen kazada, yağışlı hava koşullarının da etkisiyle 6 araç zincirleme şekilde çarpıştı. İlk belirlemelere göre, kazada 1 kişi hayatını kaybetti ve 5 kişi yaralandı.

Olay Yerine Müdahale

Kazanın hemen ardından olay yerine çok sayıda polis, itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi. Sağlık ekipleri, yaralılara olay yerinde ilk müdahaleyi yaparak en yakın hastanelere sevk etti. İtfaiye ekipleri ise araçlar arasında sıkışan kişileri kurtarma çalışmalarına başladı.

Bağcılar TEM Yolu'nda Zincirleme Kaza: 1 Öl* 5 Yaralı

Polis Soruşturması ve Trafik Durumu

Polis ekipleri kazanın meydana geldiği bölgede inceleme yaparak, olayın nedenini belirlemeye çalışıyor. TEM Otoyolu’nun ilgili bölgesinde trafik akışı kısmen durdu ve trafik polisleri alternatif güzergahlar belirledi. Kazanın etkisiyle yolda uzun araç kuyrukları oluştu.

Kazanın ardından olay yerine sevk edilen ekipler, kurtarma ve temizlik çalışmalarını hızla sürdürüyor. Yoğun yağışların etkisiyle kaza yerindeki zemin kaygan hale gelmiş durumda, bu nedenle ekiplerin çalışmaları dikkatli bir şekilde devam ediyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Çanakkale'de büyük sır! 64 bin yıllık atölye 24 bin yıl kullanılmış

Çanakkale'de büyük sır! 64 bin yıllık atölye 24 bin yıl kullanılmış