Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Asayiş Annesini döven gence mahalleliden sopalı dayak!

Annesini döven gence mahalleliden sopalı dayak!

Dün akşam İstanbul Esenyurt Bağlarçeşme Mahallesi'nde, evden uzaklaştırma kararı bulunan bir madde bağımlısı şahıs, annesinin yaşadığı eve gelerek şiddet uyguladı. Olayı duyan apartman sakinleri madde bağımlısı şahsı yumruk ve sopayla darp etti.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Annesini döven gence mahalleliden sopalı dayak!
KAYNAK: İHA

Dün akşam İstanbul Esenyurt Bağlarçeşme Mahallesi'nde, evden uzaklaştırma kararı bulunan bir madde bağımlısı şahıs, annesinin yaşadığı eve gelerek şiddet uyguladı.

Evde bulduğu eşyaları annesine fırlatan ve kadının boğazına bıçak dayamaya çalışan şahıs, acı içinde kalan kadın pencereden bağırarak yardım istedi. Olayı duyan apartman sakinleri hemen kadının yardımına koştu. Kapıyı açan komşular, madde bağımlısı şahsı yumruk ve sopayla darp etti. Daha önce de annesine şiddet uygulayan şahıs, aldığı darbelerin acısıyla "Anne!" diyerek bağırmaya başladı.

ANNE OĞLUNDAN ŞİKAYETÇİ OLDU

Olay sonrası konuşan kadın, "Cihan benim oğlum. Eline ne geçerse benim kafama çalıyor. Zaten şikayetim de var. Beni dövüyordu. Camdan 'Ne olur eve gel' dedim. Evden uzaklaştırma kararı da var ama yine de akıllanmıyor. Sürekli içip beni dövüyor. Yine şikayetçi olacağım. Bıktım, usandım. Oğlum beni öldürecek" ifadelerini kullandı. Komşuların ihbarı üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, yaşlı kadının ifadesini alarak oğlundan şikayetçi oldu. Şahsı yakalamak için çalışma başlatan polis, konuyla ilgili soruşturmayı sürdürüyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Kredi kartı kullananlar dikkat! O günlerde para çekenlere ek kesinti yapılacak

Kredi kartı kullananlar dikkat! O günlerde para çekenlere ek kesinti yapılacak