Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Asayiş Fren Yerine Gaza Bastı Otoparkın 2'inci Katından Aşağıya Düştü

Fren Yerine Gaza Bastı Otoparkın 2'inci Katından Aşağıya Düştü

Esenyurt'ta bir otoparkta aracını park etmek isteyen kadın sürücü, fren yerine gaza basınca aracıyla 2. kattan düştü. Olayda şans eseri can kaybı yaşanmadı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Fren Yerine Gaza Bastı Otoparkın 2'inci Katından Aşağıya Düştü
KAYNAK: İHA

Esenyurt'ta Pınar Mahallesi'nde dün akşam saatlerinde meydana gelen kaza, görenleri şok etti. Otoparkta aracını park etmek isteyen bir sürücü, fren yerine gaza basınca araçla birlikte iki kat aşağıya düştü. Kazada can kaybı yaşanmazken, olayın görüntüleri çevredeki bir vatandaş tarafından kaydedildi.

sürücü aracını park ederken fren yerine gaza bastı

Olay, Pınar Mahallesi 19 Mayıs Bulvarı'nda bir sitenin otoparkında meydana geldi. 34 DEB 424 plakalı aracını park etmek isteyen sürücü, park manevrası sırasında büyük bir hata yaptı ve fren yerine gaz pedalına bastı. Bu hata sonucu araç, otoparkın 2. katından hızla aşağıya düştü.

İki kat arasında asılı kalan otomobil çevrede panik yarattı

Sürücünün kontrolünü kaybettiği araç, otoparkın koruma demirlerini yıkarak iki kat arasında sıkıştı. Otomobil 1. ve 2. kat arasında asılı kalırken, çevredekiler olayı şok içerisinde izledi. Neyse ki araç içinde bulunan kadın sürücü kazayı yara almadan atlattı. Şans eseri kazada ölen ya da yaralanan olmadı.

Cep telefonu kamerasına yansıyan görüntüler

Çevredeki bir vatandaş, olay anını cep telefonu ile kaydederek, kazanın görüntülerini sosyal medyada paylaştı. Kısa sürede yayılan görüntüler, olay anını net bir şekilde gözler önüne serdi. Aracın düştüğü an ve çevredekilerin şaşkınlığı açıkça görüldü.

Maddi hasar oluştu

Olayın ardından, hem araçta hem de otoparkta ciddi maddi hasar meydana geldi. Asılı kalan aracın çekici yardımıyla kurtarılması için çalışmalar başlatıldı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Yumurtada indirim sona erdi: Tanesi 10 TL'ye çıktı!

Yumurtada indirim sona erdi: Tanesi 10 TL'ye çıktı!