Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Asayiş Ali Yerlikaya: Mahzen-9 Operasyonlarında 6 Organize Suç Örgütü Çökertildi

Ali Yerlikaya: Mahzen-9 Operasyonlarında 6 Organize Suç Örgütü Çökertildi

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Türkiye genelinde gerçekleştirilen "Mahzen-9" operasyonları kapsamında, 6 ayrı organize suç örgütünün çökertildiğini duyurdu.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Ali Yerlikaya: Mahzen-9 Operasyonlarında 6 Organize Suç Örgütü Çökertildi
KAYNAK: İHA

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Türkiye genelinde gerçekleştirilen "Mahzen-9" operasyonlarında 6 ayrı organize suç örgütünün çökertildiğini ve 54 şüphelinin yakalandığını duyurdu.

Bakan Yerlikaya, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, operasyonların İzmir, Kayseri, Manisa, Muğla, Diyarbakır ve Erzincan illerinde eş zamanlı olarak düzenlendiğini belirtti. Bu operasyonlarda, Hasan Keser'in İzmir'de, Barış Şengül'ün Kayseri'de, Ömer Çakır'ın Manisa'da, Yakup Çabuk'un Muğla'da, Oğuz Sorguç'un Diyarbakır'da ve Necat Koç'un Erzincan'da elebaşılığını yaptığı 6 ayrı organize suç örgütünün çökertildiğini ifade etti.

Suçlar ve Yakalananlar

Bakan Yerlikaya, operasyonlar sonucunda yakalanan şüphelilerin suç işlemek amacıyla örgüt kurmak, nitelikli yağma, uyuşturucu madde imal ve ticareti, kasten yaralama, ölümle tehdit, kişiyi hürriyetinden yoksun kılma, genel güvenliğin kasten tehlikeye sokulması, tefecilik, çek ve senet tahsilatı, şantaj, silah ve mühimmat kaçakçılığı gibi suçları işlediklerinin tespit edildiğini belirtti.

El Konulanlar

Operasyonlar neticesinde, 12 adet ruhsatsız tabanca, 4 adet tüfek, uyuşturucu madde imalathanesi ve çok sayıda çek, senet ve nakit para ele geçirildiğini dile getiren Bakan Yerlikaya, operasyonların Cumhuriyet Başsavcılıkları ve Emniyet Genel Müdürlüğü KOM Başkanlığı koordinesinde gerçekleştirildiğini vurguladı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Türkiye Şeker Fabrikası'na ait mülk ve yapılar 58,5 milyon liraya satıldı

Türkiye Şeker Fabrikası'na ait mülk ve yapılar 58,5 milyon liraya satıldı