Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Asayiş 750 Kilometrelik Takip: Manavgat'ta Nefes Kesen Traktör Operasyonu

750 Kilometrelik Takip: Manavgat'ta Nefes Kesen Traktör Operasyonu

Antalya’nın Manavgat ilçesinde gerçekleşen traktör hırsızlığı olayı, jandarma ve polis ekiplerinin ortak operasyonuyla çözüldü.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
750 Kilometrelik Takip: Manavgat'ta Nefes Kesen Traktör Operasyonu

Antalya’nın Manavgat ilçesinde gerçekleşen traktör hırsızlığı olayı, jandarma ve polis ekiplerinin ortak operasyonuyla çözüldü. İki traktörün izi, yüzlerce kamera görüntüsü izlenerek Reyhanlı’da bulundu. Bu operasyon için 750 kilometre iz sürüldü.

“Jandarma ve Polis İşbirliği: Hırsızlar Yakalandı”

Manavgat’ta çalınan iki traktör, jandarma ve polis ekiplerinin ortak çalışması sonucunda Hatay’ın Reyhanlı ilçesinde bulundu. Traktörleri çalan M. E. K., Ş. K. ve F. K. isimli kardeşler, Manavgat’ta yakalanarak adliyeye çıkarıldı. İki kardeş tutuklandı.

“Güvenlik Kameraları Olayı Aydınlattı”

Hırsızlık olayı, güvenlik kameralarının incelenmesi sonucu aydınlatıldı. Kameralarda, hırsızların traktörleri çaldıkları, bir başka traktörü park ettikleri ve traktörleri bir tıra yükledikleri görüldü.

“Traktörler Reyhanlı’da Ele Geçirildi”

Manavgat’tan çalınan traktörler, Reyhanlı’da jandarma ekipleri tarafından ele geçirildi. Traktör sahipleri, traktörlerini teslim almak üzere Reyhanlı’ya gittiler. Ayrıca, olayla ilgili olarak U. Ö. İ., A. İ. ve A. A. isimli şüphelilerin yakalanması için çalışmalar devam ediyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
DEM Parti Eş Genel Başkanı: Kimsenin yardım çantası değiliz

DEM Parti Eş Genel Başkanı: Kimsenin yardım çantası değiliz