Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Antalya Mehmet Aurelio'dan Kasımpaşa Maçı Açıklaması: "Gereken Golü Atamadık”

Mehmet Aurelio'dan Kasımpaşa Maçı Açıklaması: "Gereken Golü Atamadık”

Antalyaspor Yardımcı Antrenörü Mehmet Aurelio, Kasımpaşa ile golsüz berabere kaldıkları maçın ardından, galibiyeti kaçırdıklarını belirtti.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
Mehmet Aurelio'dan Kasımpaşa Maçı Açıklaması: "Gereken Golü Atamadık”
KAYNAK: İHA

Trendyol Süper Lig’in 6. haftasında, Antalyaspor deplasmanda Kasımpaşa ile karşı karşıya geldi. Mücadelede iki takım da gol bulamazken, maç 0-0 beraberlikle sonuçlandı. Karşılaşma sonrası düzenlenen basın toplantısında konuşan Antalyaspor Yardımcı Antrenörü Mehmet Aurelio, kazanmak için geldiklerini ancak aradıkları golü bulamadıklarını dile getirdi.

Zor deplasman

Aurelio, Kasımpaşa deplasmanının her zaman zor olduğunu belirterek, “Böylesine zorlu bir deplasmanda iyi bir mücadele sergiledik. Kasımpaşa'ya karşı burada oynamak her zaman zordur. Galibiyet amacıyla geldik ama istediğimiz sonucu elde edemedik. Maç boyunca önemli pozisyonlar bulduk ancak gol atmayı başaramadık” dedi.

İkinci yarıda ritim yakalandı

Maçın ikinci yarısında daha iyi bir tempo yakaladıklarını ifade eden Aurelio, “İkinci yarıda daha fazla baskı kurduk ve rakibin 10 kişi kalmasıyla birlikte üstünlüğümüzü artırdık. Ancak şanssız bir şekilde gol atmayı başaramadık” diye konuştu.

Fenerbahçe maçı hazırlıkları başlıyor

Önümüzdeki hafta evlerinde oynayacakları Fenerbahçe maçı hakkında da konuşan Aurelio, “Şimdi gözümüzü Fenerbahçe maçına çevirdik. Kendi sahamızda iyi bir performans gösterip taraftarımıza galibiyet hediye etmek istiyoruz” şeklinde açıklama yaptı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Babasını Öld*rüp Parç*layan C*ni Evlat Arama Çalışmalarına Katılmış

Babasını Öld*rüp Parç*layan C*ni Evlat Arama Çalışmalarına Katılmış