Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Antalya Konyaaltı'nda Dünya Kız Çocukları Günü kutlandı!

Konyaaltı'nda Dünya Kız Çocukları Günü kutlandı!

Konyaaltı Belediye Başkanı Cem Kotan, 11 Ekim Dünya Kız Çocukları Günü'nde düzenlenen etkinlikte çocuklarla bir araya geldi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Konyaaltı'nda Dünya Kız Çocukları Günü kutlandı!
KAYNAK: Bülten

Konyaaltı Belediyesi, 11 Ekim Dünya Kız Çocukları Günü'nde anlamlı bir etkinlik düzenledi. Hayat Park'ta gerçekleşen etkinliğe, belediyeye bağlı kreşlerde eğitim alan çocuklar katıldı. Etkinlik boyunca çocuklar sosyal hizmet uzmanları ve öğretmenler eşliğinde eğlenceli vakit geçirdi. Çocuklar, gelecekte yapmak istedikleri meslekleri resmederek hayallerini kağıda döktü. Etkinliğin sonunda ise futbol maçı yaparak keyifli bir gün geçirdiler.

Başkan Kotan'dan anlamlı mesaj

Etkinliğe katılan Konyaaltı Belediye Başkanı Cem Kotan, çocukların gününü kutlayarak, "Kim olmak isterseniz, hangi mesleği yapmak isterseniz başarabilirsiniz. Hepinizin içinde büyük bir güç var. Sizin mutlu ve başarılı olmanız için bizler de her zaman yanınızdayız. Kız çocuklarımız da oğlan çocuklarımız da mutlu ve eşit bir ülkede büyüsün diye çalışıyoruz," dedi. Başkan Kotan, etkinlik sonunda çocuklarla hatıra fotoğrafı çektirdi.

Dünya Kız Çocukları Günü nedir?

Dünya Kız Çocukları Günü, Birleşmiş Milletler tarafından kız çocuklarına karşı ayrımcılığın önlenmesi ve onların insan haklarından tam olarak yararlanabilmesi amacıyla 11 Ekim'de kutlanmaktadır. Türkiye, Kanada ve Peru’nun girişimleriyle bu özel gün ilan edilmiştir.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Hatay'da şantiyede dehşet anları: 2 işçi öldü 1 işçi ağır yaralı

Hatay'da şantiyede dehşet anları: 2 işçi öldü 1 işçi ağır yaralı