Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Antalya Antalya'da aranması olan taksi sürücüsü kovalamaca sonrası yakalandı

Antalya'da aranması olan taksi sürücüsü kovalamaca sonrası yakalandı

Antalya'da aranan taksici, polisten kaçarak yaklaşık 5 km kovalamaca yaşadı. Araçtan inerek yaya olarak kaçmaya çalışsa da polis tarafından yakalandı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Antalya'da aranması olan taksi sürücüsü kovalamaca sonrası yakalandı
KAYNAK: İHA

Antalya'nın Muratpaşa ilçesinde kasten adam yaralama suçundan aranması bulunan bir taksi sürücüsü, polisin 'dur' ihtarına uymayarak kaçtı. Yaklaşık 5 kilometre süren kovalamacanın ardından sürücü, araçtan inerek yaya olarak kaçmaya çalışsa da polis ekipleri tarafından yakalandı.

Olay nasıl gelişti?

Olay, saat 13.00 sıralarında Yenigün Mahallesi'nde meydana geldi. 07 T 3201 plakalı ticari taksiyi kullanan Emrullah D. (33), sivil polis ekiplerinin 'dur' ihtarına uymayarak ara sokaklarda kaçmaya başladı. Tehlikeli şekilde araç kullanan sürücüyü yakalamak için bölgeye takviye polis ekipleri sevk edildi. Aşık Veysel Caddesi'nde aracı terk eden Emrullah D., kaçışını yaya olarak sürdürdü.

Kısa sürede yakalandı

Polis ekiplerinin Yeşildere ara sokaklarında yaptığı kovalamaca sonucu Emrullah D. kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı. Araçta yapılan aramanın ardından Emrullah D., işlemleri için Antalya Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü.

Ceza yağdı

Trafik ekipleri, Emrullah D.'ye dur ihtarına uymamak, kırmızı ışıkta geçmek, trafik güvenliğini tehlikeye atmak ve makas atmak gibi suçlardan para cezası uyguladı. Olay yerinde bulunan ticari taksi ise araç sahibine teslim edildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Konut kredisi faizleri hareketli: İşte 1.5 milyon TL'nin geri ödemesi

Konut kredisi faizleri hareketli: İşte 1.5 milyon TL'nin geri ödemesi