Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Antalya Antalya-Denizli Karayolunda Yolcu Otobüsü Devrildi: 10 Kişi Yaralandı

Antalya-Denizli Karayolunda Yolcu Otobüsü Devrildi: 10 Kişi Yaralandı

Antalya-Denizli karayolunda, kontrolden çıkan yolcu otobüsünün devrilmesi sonucu meydana gelen kazada 10 kişi yaralandı. İşte detaylar....

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Antalya-Denizli Karayolunda Yolcu Otobüsü Devrildi: 10 Kişi Yaralandı
KAYNAK: İHA

Antalya-Denizli karayolunda, kontrolden çıkan yolcu otobüsünün devrilmesi sonucu meydana gelen kazada 10 kişi yaralandı. Yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda gerçekleşen kaza, trafik akışında uzun süreli aksamalara neden oldu.

Yolcu Otobüsü Yağmura Dayanamadı

Kaza, saat 13.30 sıralarında Korkuteli ilçesi Yukarı Karaman Mahallesi yakınlarında, Antalya-Denizli karayolunda meydana geldi. Balıkesir Turizm firmasına ait Mercedes marka yolcu otobüsü, yağmurun etkisiyle kayganlaşan yolda kontrolden çıkarak devrildi. İhbar üzerine olay yerine jandarma ve sağlık ekipleri hızla sevk edildi.

7 Kişi Ayakta Tedavi Edildi

Kazada otobüste bulunan yolculardan 7’si hafif yaralanarak ayakta tedavi edildi. Durumu daha ciddi olan 3 yaralı ise, sağlık ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından ambulanslarla çevredeki hastanelere kaldırıldı. Hastaneye kaldırılan yaralıların hayati tehlikesi bulunmadığı, ancak tedbir amaçlı olarak gözetim altında tutuldukları öğrenildi.

Trafik Tek Yönlü Ulaşıma Kapandı

Kaza nedeniyle Antalya-Denizli karayolu, tek taraflı olarak ulaşıma kapandı. Yolun kapanması sonucu bölgede uzun araç kuyrukları oluştu. Jandarma ekipleri, trafik akışını kontrollü olarak sağlamak için çalışmalara başlarken, kazanın olduğu noktada geniş güvenlik önlemleri alındı.

Ekipler Olay Yerinde İnceleme Başlattı

Kazanın meydana geliş şekli ve nedenlerini belirlemek için jandarma ekipleri tarafından olay yerinde inceleme başlatıldı. Yolcu otobüsünün devrilmesine neden olan faktörler, sürücünün ifadesi ve görgü tanıklarının beyanları doğrultusunda değerlendirilecek. Yağmur nedeniyle kayganlaşan yolun kazada etkili olduğu düşünülüyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Fenerbahçe-Galatasaray Derbisinin VAR Hakemi Belli Oldu

Fenerbahçe-Galatasaray Derbisinin VAR Hakemi Belli Oldu