Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Antalya Antalyaspor Premier Lig yıldızı Andros Townsend ile anlaştı

Antalyaspor Premier Lig yıldızı Andros Townsend ile anlaştı

Antalyaspor, İngiliz milli futbolcu Andros Darryl Townsend ile 2 yıllık resmi sözleşme imzaladı. Atilla Vehbi Konuk Tesisleri'nde düzenlenen imza törenine Başkan Sinan Boztepe ve Asbaşkan Levent Ördek katıldı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
KAYNAK: İHA

Antalyaspor, İngiltere Premier Lig'de yıllardır forma giyen futbolcu Andros Darryl Townsend ile 2 yıllık resmi sözleşme imzaladı. Atilla Vehbi Konuk Tesisleri'nde düzenlenen imza törenine Başkan Sinan Boztepe ve Asbaşkan Levent Ördek katıldı.

“Gollerini burada da görmek istiyoruz”

İmza töreninde konuşan Antalyaspor Başkanı Sinan Boztepe , Premier Lig'de gösterilen başarılı performansla bilinen Townsend'in, kulüplerine büyük katkı sağladığına inandığını belirtti. Başkan Boztepe, "İngiliz milli takımında da forma giymiş, uluslararası bir oyuncuyu artık kadromuza katılmış olarak büyük sıcaklıklar gösterir. Özellikle sağ kanatta geçirdiği bu kadar kaliteli bir isimle doldurduğumuz için çok mutluyuz. Premier Lig'de atılan güzel golleri Antalyaspor forması altında görmek istiyoruz" dedi.

Antalyaspor Premier Lig yıldızı Andros Townsend ile anlaştı

Transfer engeli aşıldı

FIFA tarafından kulübe konulan transfer kısıtlamasını engellemeyi Townsend'i transfer işlemlerinde Sinan Boztepe , bu sürecin oldukça zorlu geçişini ifade etti. Boztepe, "Borç yükünden dolayı transfer yapamayacağımız düşünülüyordu, ancak gece gündüz süresi bu engeli aştı. Transferin son derece olumlu bir veya iki oyuncu daha kadromuza katarak tam anlamıyla hazır hale geleceğiz" diye konuştu.

Antalyaspor Premier Lig yıldızı Andros Townsend ile anlaştı

“Zorlu süreci başarıyla tamamladık”

Asbaşkan Levent Ördek de imza töreninde yaptığı konuşmada, Antalyaspor'un çok önemli bir oyuncusunun bulunduğunu belirtti. Ördek, “Başkanımızın da devam ettiği gibi, zorlu bir sürecin ardından Townsend'i kadromuza kattık. Bu transferin camiamıza hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Antalyaspor Premier Lig yıldızı Andros Townsend ile anlaştı

Townsend: “Takımın bir parçası olduğum için mutluyum”

İmza töreninde konuşan Andros Townsend ise transfer sürecinde büyük çaba harcayan Antalyaspor yönetimine teşekkür etti. Townsend, "Transferimin zorlaştığını biliyorduk, ancak kısa bir süre içinde transfer engelini kaldırdılar. Artık bu takımın bir parçası olduğumuz için çok mutluyum. Bu fantastik şehirde bulunduğumuz için da heyecanlıyım" dedi. Townsend, Türkiye'deki futbol kültürü ve oyun temposuna dair gözlemlerini de paylaşarak, "İngiltere'ye göre burada tempo daha yavaş, ancak lig çok mücadeleci ve yardımlardan yararlanma" ifadesini kullandı.

Antalyaspor Premier Lig yıldızı Andros Townsend ile anlaştı

“Hedefimiz ilk 6'da yer almak”

Kişisel özelliklere de değinen Andros Townsend , Antalyaspor'a katılarak takıma büyük katkı sağlamayı hedeflediğini belirtti. "Ana görevim asist yapmak ama gollerle takıma katkıda bulunmak istiyorum" diyen Townsend, takımın bu sezon ilk 6'da alabilecek kaliteye sahip olduğunu dile getirdi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Antalya nöbetçi eczane 13 Eylül Cuma

Antalya nöbetçi eczane 13 Eylül Cuma