Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Antalya Antalya'da Şok Anları: Kaza Yapan Sürücü Uzun Süre Kapıyı Açmadı!

Antalya'da Şok Anları: Kaza Yapan Sürücü Uzun Süre Kapıyı Açmadı!

Antalya’da kaza yapan Makbule A., yaşadığı şokun etkisiyle yardım çağrılarına uzun süre karşılık vermedi. Camı açtıktan sonra dışarı çıkarılabildi.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Antalya'da Şok Anları: Kaza Yapan Sürücü Uzun Süre Kapıyı Açmadı!
MUHABİR: Kamer Durdu

Antalya’nın Muratpaşa ilçesinde dün gece meydana gelen trafik kazası, ilginç anlara sahne oldu. Bariyerlere çarpan 27 yaşındaki Makbule A., yaşadığı şok nedeniyle kendisine yardım etmek isteyen polis ve çevredeki vatandaşlara uzun süre kapıyı açmayarak zor anlar yaşattı. Olay, çevrede şaşkın bakışlarla izlendi.

Kaza, Yener Ulusoy Bulvarı'nda Meydana Geldi

Kaza, dün gece saat 23.30 sıralarında Kızılsaray Mahallesi Yener Ulusoy Bulvarı üzerinde gerçekleşti. Alınan bilgilere göre, Makbule A. direksiyon başında kriz geçirdiği düşünülerek, aracının kontrolünü kaybedip yol kenarındaki bariyerlere çarptı. Kaza sırasında yoldan geçen vatandaşlar ve yakın mesafede bulunan Muratpaşa Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı polis ekipleri olay yerine geldi. Sürücünün baygın halde olduğunu gören ekipler, hızla müdahale etmek için harekete geçti.

Uzun Süre Kapıyı Açmadı, Şok Yaşadı

Polis ve vatandaşlar aracın kapısını açmaya çalışsa da kapının kilitli olması nedeniyle itfaiyeden yardım istendi. Bir süre sonra kendine gelen Makbule A., çevrede olup bitenleri şaşkın bakışlarla izlerken, aracın içinden çıkmayı reddetti. Şok geçiren kadın, polis ve vatandaşların tüm taleplerine rağmen kapıyı açmadı. Ancak bir süre sonra sağ camı açtı ve bu fırsatı değerlendiren vatandaşlar aracın kapısını açarak sürücüyü dışarı çıkardı.

Sağlık Kontrolü İçin Ambulansa Alındı

Kapıların açılmasının ardından olay yerine gelen 112 Acil Sağlık ekipleri, Makbule A.'yı sağlık kontrolü amacıyla ambulansa aldı. Genç kadının neden kapıyı açmadığı sorulduğunda, hala olayın şokunu atlatamamış olduğu ve çevresine şaşkın bakışlarla tepki verdiği görüldü. Kazayı gören bir sürücü ise, “Araç önüme doğru geçti ve aniden kaza yaptı” diyerek olayı anlattı.Antalya’da kaza yapan Makbule A., yaşadığı şokun etkisiyle yardım çağrılarına uzun süre karşılık vermedi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
6 Şubat depreminde çok konuşulan valiye ödül gibi atama

6 Şubat depreminde çok konuşulan valiye ödül gibi atama