Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Antalya Mutluluklar İlkem ve Tugay

Mutluluklar İlkem ve Tugay

Antalya'da düzenlenen İlkem Özmen ve Tugay Aykaç çiftinin düğününe, siyasetten iş dünyasına birçok önemli isim katıldı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
MUHABİR: Kamer Durdu

Gazetemiz ailesinden Nizamettin Özmen ve eşi Havva Özmen’in kızı İlkem Özmen, hayatını Tugay Aykaç ile birleştirdi. Damat Tugay Aykaç’ın doğum gününe denk gelen düğün, çifte ve davetlilere unutulmaz anlar yaşattı. Antalya Şoförler Odası Düğün Salonu’nda gerçekleşen törene birçok önemli isim katıldı.

Düğüne Yoğun Katılım

Dün gerçekleşen düğün töreni, yoğun katılımla dikkat çekti. Akdeniz Gerçek ailesi, Nizamettin Özmen’i bu mutlu gününde yalnız bırakmazken, siyasetten iş dünyasına kadar birçok önemli isim de düğüne katılım sağladı. İlkem ve Tugay çifti, aileleri ve davetlilerle birlikte pistte dans ederek mutluluklarını paylaştı.

Düğüne Katılan Önemli İsimler

Düğün törenine katılanlar arasında Antalya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı İdris Taş, Antalya Berberler Odası Başkanı Yüksel Uzun, Antalya kırtasiyeciler odası başkanı Mehmet Bayrak, Döşemealtı Belediyesi Eski Meclis Üyesi ve Başkan Yardımcısı Cevat Yanar, Döşemealtı Belediye Başkan Adayı Bekir Kıvrım, Muratpaşa Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Turgut Bucak, Antalya Muhtarlar Derneği Başkanı Süleyman Kabaağaç ve çok sayıda gazeteci, siyasetçi, iş insanı ile muhtarlar yer aldı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Batı Antalya Havalimanı’nda çivi çakılmıyor! Seçim vaadi olarak kaldı

Batı Antalya Havalimanı’nda çivi çakılmıyor! Seçim vaadi olarak kaldı