Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Antalya Serik’te Feci Kaza: Karşıya Geçmek İsteyen Adam Hayatını Kaybetti

Serik’te Feci Kaza: Karşıya Geçmek İsteyen Adam Hayatını Kaybetti

Antalya'nın Serik ilçesinde yaşanan kaza, Zeki Acar'ın hayatına mal oldu. Motosiklet ve otomobilin çarptığı Acar'ın ölüm anı güvenlik kamerasına yansıdı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Serik’te Feci Kaza: Karşıya Geçmek İsteyen Adam Hayatını Kaybetti
KAYNAK: İHA

Antalya’nın Serik ilçesinde dün akşam saatlerinde meydana gelen kaza, bir vatandaşın hayatına mal oldu. Yolun karşısına geçmeye çalışan Zeki Acar (52), önce motosiklet, ardından plakası belirlenemeyen bir otomobilin çarpması sonucu yaşamını yitirdi. Kaza anı, çevredeki bir işyerinin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

Kaza, D400 Karayolu Üzerinde Meydana Geldi

Olay, dün akşam saat 22.15 sıralarında Serik ile Belkıs köprüsü arasındaki D400 Karayolu üzerinde gerçekleşti. Alınan bilgilere göre, 52 yaşındaki Zeki Acar yolun karşısına geçmeye çalışırken, A.E.’nin kullandığı 07 BUT 53 plakalı motosiklet Acar’a çarptı. Çarpmanın etkisiyle yere düşen Acar’a, kısa bir süre sonra plakası ve sürücüsü henüz belirlenemeyen bir otomobil de çarptı.

Kaza Anı Güvenlik Kamerasında

Kaza, bir iş yerinin güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. Görüntülerde, Zeki Acar’ın yolun karşısına geçmek için harekete geçtiği ve motosikletin çarpmasıyla yere düştüğü anlar net bir şekilde görülüyor. Ardından gelen otomobil de Acar’a çarparak olay yerinden uzaklaştı.

Motosiklet Sürücüsü Polisi Aradı, Otomobil Sürücüsü Aranıyor

Kazaya karışan motosiklet sürücüsü A.E., durumu hemen 112 Acil Servis ve polis ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaptıkları incelemede Zeki Acar’ın hayatını kaybettiğini belirledi. Acar’ın cenazesi önce hastane morguna, ardından otopsi için Antalya Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı.

Motosiklet sürücüsü A.E. ifadesi alınmak üzere polis karakoluna götürülürken, kazaya karışan otomobil sürücüsünü bulmak için emniyet ekipleri geniş çaplı bir çalışma başlattı. Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Türkiye'nin obruk haritası açıklandı: Risk altındaki iller belli oldu

Türkiye'nin obruk haritası açıklandı: Risk altındaki iller belli oldu