Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Antalya Manavgat’ta Trafik Kazası: Alkollü Sürücü Polislere Zor Anlar Yaşattı

Manavgat’ta Trafik Kazası: Alkollü Sürücü Polislere Zor Anlar Yaşattı

Manavgat’ta alkollü olduğu tespit edilen Meryem T., kazanın ardından polislere ve gazetecilere zor anlar yaşattı. İşte detaylar...

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Manavgat’ta Trafik Kazası: Alkollü Sürücü Polislere Zor Anlar Yaşattı
KAYNAK: İHA

Antalya’nın Manavgat ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, alkollü olduğu tespit edilen bir kadın sürücü, hem polislere zor anlar yaşattı hem de olay yerinde bulunan gazeteciyi tehdit etti. Çevredeki güvenlik kamerasına saniye saniye yansıyan kazada, sürücünün 1.50 promil alkollü olduğu ortaya çıktı.

Kapalı Kasa Kamyonet ile Otomobil Çarpıştı

Kaza, akşam saatlerinde Manavgat ilçesi Eski Hisar Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 34 DS 5468 plakalı otomobili kullanan Meryem T., cadde üzerinde seyir halindeyken, çevreyolu istikametine gitmekte olan Mustafa Ö.’nün idaresindeki 07 BUN 682 plakalı kapalı kasa kamyonet ile çarpıştı. Olayın ardından çevredeki vatandaşlar durumu hemen 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi ve bölgeye polis ekipleri sevk edildi.

1.50 Promil Alkollü Çıktı

Olay yerine gelen polis ekipleri, sürücü Meryem T.’nin alkol durumunu kontrol etmek için alkol testi yaptı. Test sonucunda, kadının 1.50 promil alkollü olduğu belirlendi. Meryem T., polislere ve kazayı görüntüleyen gazeteciye karşı tepkili bir tutum sergiledi.

Gazeteciye Tehditler Savurdu

Alkollü sürücü, olay yerinde görüntü alan gazeteciye tepki göstererek, "Eğer aracım herhangi bir ekranda çıkarsa davacı olurum" diyerek tehditler savurdu. Gazetecinin ve polislerin cep telefonuyla video kaydı almasına karşı çıkan Meryem T., “Siz yayınlayın bakalım, ben davacı olurum. Kişisel haklarımı rencide ediyorsunuz” ifadeleriyle tehditlerine devam etti.

6 Bin 439 TL Ceza ve Ehliyetine 6 Ay El Konuldu

Polis ekipleri, Meryem T.’ye alkollü araç kullanmaktan 6 bin 439 TL para cezası uyguladı ve sürücü belgesine 6 ay süreyle el koydu. Kadın sürücü, ceza makbuzunu imzalarken polislere neden bu işlemi yaptığı konusunda sorular yöneltti. Polisler, Meryem T.’yi detaylı bir şekilde bilgilendirdikten sonra, olay yerinden ayrılmasını sağlamakta güçlük çekti. Kadının aracını arkadaşları teslim aldı ve Meryem T., polis merkezine götürüldü.

Kaza Anı Güvenlik Kamerasında

Kaza anı, çevredeki bir iş yerinin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. Görüntülerde, kamyonetin yola çıkması ve ardından otomobil ile çarpıştığı anlar net bir şekilde kaydedildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Asgari ücrette minimum ve maksimum rakamlar belli oldu

Asgari ücrette minimum ve maksimum rakamlar belli oldu