Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Antalya Antalya'da Kent Lokantası Beklenirken, İlk Adım Serik Belediyesi'nden Geldi

Antalya'da Kent Lokantası Beklenirken, İlk Adım Serik Belediyesi'nden Geldi

Antalya'da vaat edilen Kent Lokantası projesi hayata geçirilmezken, Serik Belediyesi öncülük ederek Kent Lokantası'nı yakında açıyor.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Antalya'da Kent Lokantası Beklenirken, İlk Adım Serik Belediyesi'nden Geldi
KAYNAK: Haber Merkezi

Antalya'da yerel seçimlerde vaat edilen Kent Lokantası projesi henüz hayata geçirilmezken, Serik Belediyesi bu alanda öncülük ederek Kent Lokantası'nı yakında hizmete açıyor.

Seçim Vaadi Gerçekleşmedi, Serik Harekete Geçti

31 Mart 2024 yerel seçimleri öncesinde Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek ve Kepez Belediyesi eski başkanı olan Hakan Tütüncü, Antalyalılara Kent Lokantası sözü vermişti. Özellikle Böcek, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda, “Halkımızın uygun fiyata sağlıklı yemek yiyebileceği Kent Lokantalarını biz kuracağız” demişti. Ancak seçimlerden yaklaşık 7 ay geçmesine rağmen Antalya Büyükşehir Belediyesi'nden bu konuda bir adım atılmadı. Serik Belediyesi ise bu süreçte harekete geçerek Halk Lokantası projesini hayata geçiriyor.

Serik’te Bir İlk: Kent Lokantası Açılıyor

Serik Belediyesi, halkın sağlıklı ve uygun fiyatlı gıdaya erişimini sağlamak amacıyla Kent Lokantası projesini devreye sokuyor. Bu girişim, Antalya'da Kent Lokantası anlamında bir ilk olma özelliği taşıyor. Serik Belediye Başkanı Op. Dr. Kadir Kumbul, lokantanın dar gelirli vatandaşlar ve öğrenciler için önemli bir hizmet sunacağını belirtti.

Başkan Kumbul: “Halkçı Belediyeciliğin Önemli Simgelerinden Biri”

Serik Belediye Başkanı Op. Dr. Kadir Kumbul, yaptığı açıklamada, "Bu projeyi halkımızın gıda güvenliğini sağlayarak ekonomik fiyatlarla sağlıklı yemek sunma hedefiyle hayata geçiriyoruz. Ekonomik kriz nedeniyle yemek maliyetleri hızla yükseldi. Bu durum, özellikle dar gelirli vatandaşlarımızın beslenme ihtiyaçlarını karşılamasını zorlaştırıyor. Kent Lokantamız, halkçı belediyeciliğin önemli simgelerinden biri olacak ve geniş bir kesime hitap edecek" dedi.

Kent Lokantası ve Belediye Fırını Bir Arada

Serik’te Kent Lokantası, ilçenin Orta Mahalle’sinde belediye fırınının yanında inşa ediliyor. Vatandaşlar, hem belediye fırınından hem de Kent Lokantası’ndan faydalanabilecek. Lokantanın önümüzdeki aylarda hizmete girmesi planlanıyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
2024'te En Çok Satış Yapan Telefon Markaları Belli Oldu

2024'te En Çok Satış Yapan Telefon Markaları Belli Oldu