Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Antalya Alanya Müjde! Alanya'nın Beklenen Fuarı Başlıyor!

Alanya Müjde! Alanya'nın Beklenen Fuarı Başlıyor!

Alanya Belediyesi'nin düzenlediği 6. Alanya Kitap Fuarı, 18-27 Ekim tarihleri arasında geniş bir programla ziyaretçilerini ağırlayacak.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Alanya Müjde! Alanya'nın Beklenen Fuarı Başlıyor!
KAYNAK: İHA

Alanya Belediyesi tarafından düzenlenen 6. Alanya Kitap Fuarı, geniş bir katılımla 18-27 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Fuarda, indirimli kitaplar, imza günleri ve yazar söyleşileri yer alacak.

Kapsamlı Etkinlik Programı

Bu yıl 6. kez düzenlenen Alanya Kitap Fuarı, bölgenin kültürel çeşitliliğine katkıda bulunmayı amaçlıyor. Fuar, yetişkinler, çocuklar ve gençler için özel etkinliklere ev sahipliği yaparak her yaştan okura hitap edecek. Tanınmış yazarlar, eserleri hakkında deneyimlerini paylaşacak ve okuyucuların sorularını yanıtlayacakları imza günleri ve söyleşiler düzenlenecek.

Fuarın Detayları

Alanya Kitap Fuarı, 18 Ekim Cuma günü saat 10:30’da başlayacak ve 27 Ekim Pazar gününe kadar her gün açık kalacak. Etkinlikler Alanya Kültür Merkezi ve Damlataş'taki 100. Yıl Parkı'nda gerçekleştirilecek. Fuarda okuma alanları, çocuklar için müzik eşliğinde masal anlatımı, masal tiyatrosu, oryantiring, drama ve dans etkinlikleri, Anadolu masalları, keçe ayraç yapımı, okuma çemberi, Karagöz & Hacivat gösterileri ve yazma atölyeleri gibi zengin içerikler sunulacak. Ayrıca, akşamları çocuk şarkıları ve müzik dinletileri de düzenlenecek.

Başkan Özçelik'ten Katılım Çağrısı

Alanya Belediye Başkanı Osman Tarık Özçelik, kitapseverleri fuara davet ederek, “80 yayınevinin katılımıyla 50’den fazla değerli yazarımız hafta boyunca 17 söyleşide yer alacak. Çocuklarımız için her şeyi detaylıca düşündük. Herkesi bekliyoruz,” dedi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Kaş Tiyatro Günleri Üçüncü Edisyonuyla Ekim'de Seyirciyle Buluşuyor

Kaş Tiyatro Günleri Üçüncü Edisyonuyla Ekim'de Seyirciyle Buluşuyor