Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
HAFİF YAĞMUR
27°
Akdeniz Gerçek Yerel Tarsus Belediyesi 4 taşınmazı ihaleye koydu

Tarsus Belediyesi 4 taşınmazı ihaleye koydu

Tarsus Belediyesi, Mithatpaşa, Fevzi Çakmak, Atatürk ve İncirlikuyu mahallelerinde 4 arsa satış ihalesini 11 Eylül 2024'te pazarlık usulüyle yapacak.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Tarsus Belediyesi 4 taşınmazı ihaleye koydu
KAYNAK: İHA

Mersin Tarsus Belediyesi, Mithatpaşa, Fevzi Çakmak, Atatürk ve İncirlikuyu mahallelerinde bulunan arsa niteliğindeki 4 taşınmazın satışı için ihale düzenlemeye karar verdi. Bu taşınmazların satışı için düzenlenecek olan ihale, 11 Eylül 2024 tarihinde pazarlık usulü ile gerçekleştirilecek.

Satış İhalesi 10 Eylül 2024'te Sonuçlanacak

28 Ağustos 2024 tarihinde yapılmak üzere ihaleye çıkarılan taşınmazlar için satışa istekli çıkmaması nedeniyle, yeni bir ihale tarihi belirlendi. Taşınmazların pazarlık usulü ile satış ihalesi için son teklif verme tarihi 10 Eylül 2024 günü saat 17.00’ye kadar olarak belirlendi.

İhale 2886 Sayılı Kanun Kapsamında Gerçekleştirilecek

Tarsus Belediyesine ait olan bu 4 taşınmazın satış ihalesi, 2886 Sayılı Devlet İhale Kanunu'nun 35/a maddesi uyarınca 'kapalı teklif usulü' ile yapılacak. Satış şartnamesinde belirtilen nitelik ve şartların aynen muhafaza edilmesi koşuluyla ihale gerçekleştirilecek. İhale, Tozkoparan Zahit Mahallesi Kasım Gülek Bulvarı'ndaki Belediye Tesisleri İdari binasında bulunan Belediye Encümen Salonu'nda, encümen huzurunda yapılacak.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Rusya'nın Antalya Başkonsolosluğu Yeni Hizmet Binasını Açtı

Rusya'nın Antalya Başkonsolosluğu Yeni Hizmet Binasını Açtı