Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Antalya Antalya'da ikinci karavanpark Lara'da yapılıyor

Antalya'da ikinci karavanpark Lara'da yapılıyor

Antalya Sosyal Hizmetler Anonim Şirketi, Lara Güzeloba bölgesinde yapılacak olan karavan otoparkı projesi için açık ihale düzenleme kararı aldı. İhalenin detayları ve katılım koşulları haberin devamında.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
Antalya'da ikinci karavanpark Lara'da yapılıyor
MUHABİR: Tayfun Akyatan

Antalya Sosyal Hizmetler Anonim Şirketi, Lara Güzeloba Karavan Otopark Yapımı için açık ihale düzenleyecek. 
Hem yurt içinden hem de yurt dışından her yıl milyonlarca ziyaretçi ağırlaya Antalya’da son yıllarda karavan kullanımında artış gözlemlendi. Karavanla şehir şehir tatil yapan turistlerin yanı sıra da Antalya’da yerleşik nüfustan çok sayıda kişi de karavan hayatına geçiş yaptı. Karavan kullanımında görülen artış otopark sorunlarını da beraber getirdi. Antalya’da birçok otoparkın gelir kapısı olan karavanlar için otopark ihalesi düzenlenecek.
 

132 KARAVANA HİZMET VERECEK
 

Antalya Sosyal Hizmetler Anonim Şirketi, Lara Güzeloba bölgesinde 15 bin 750 metrekare alanda yapılacak karavan otoparkı için açık ihale düzenliyor. İhale kapsamında yaklaşık 132 karavana hizmet verecek park yeri ile kafeterya, çamaşırhane, duş, tuvalet, market ve güvenlik/danışma birimi içeren otopark alanı düzenleme yapım işi verilecek. İhalenin, 26 Eylül 2024 tarihinde Antalya Büyükşehir Belediyesi'nde yapılacak olup, teklifler yalnızca EKAP üzerinden elektronik ortamda kabul edileceği öğrenildi. İhaleye katılmak isteyenlerin, belirtilen şartlar doğrultusunda tekliflerini hazırlamaları ve gerekli belgeleri sunmaları gerektiği kaydedildi. Söz konusu otopark alanı, Antalya İli, Muratpaşa İlçesi, Güzeloba Mahallesi 28024 Ada 2 Parsel ve 28025 Ada 1 Parseller arasında bulunan karavan park alanı olarak kullanılan alan içerisinde yer alıyor. 
 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Alanya'da Sağlık Memuru Evinde Ölü Bulundu

Alanya'da Sağlık Memuru Evinde Ölü Bulundu