Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Yerel Hatay'da otobüs şoförü otomobil sürücüsüne b*çakla s*ldırdı

Hatay'da otobüs şoförü otomobil sürücüsüne b*çakla s*ldırdı

Hatay Antakya-Reyhanlı yolunda otobüs şoförünün, otomobil sürücüsüne b*çak çektiği anlar kameraya yansırken, vatandaşlar tarafları ayırdı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
KAYNAK: İHA

Hatay'da, Antakya-Reyhanlı yolunda seyir halindeki araçların sürücüleri arasında yaşanan bir tartışma, kısa sürede kavgaya dönüştü. Olay, Narlıca Mahallesi mevkiinde meydana geldi. Trafikte ilerleyen bir otobüsün şoförü ile bir otomobil sürücüsü arasında yaşanan sözlü tartışma, hızla büyüyerek kavgaya dönüştü.

Otobüs Şoförü Bıçak Çekti

Kavgada tansiyon yükselirken, otobüs şoförü aracından inerek diğer araç sürücüsüne b*çakla s*ldırdı. Yaşanan bu anlar, çevredeki vatandaşlar tarafından kaydedildi. Kameralara yansıyan görüntülerde, otobüs şoförünün b*çakla araç sürücüsüne s*ldırdığı ve etraftaki kişilerin tarafları ayırmaya çalıştığı görüldü.

Vatandaşlar Araya Girdi

Korku dolu anlar yaşanırken, çevrede bulunan vatandaşlar hemen olaya müdahale etti. İki sürücüyü sakinleştirmeye çalışan vatandaşlar, olayın daha fazla büyümesini engelledi. Olay sırasında herhangi bir yaralanma meydana gelmezken, kavgaya karışan iki sürücü de olay yerinden ayrıldı.

Olay Kameraya Yansıdı

Yaşanan kavga anı, çevredeki vatandaşların cep telefonlarıyla anbean kaydedildi. Sosyal medyada paylaşılan görüntüler, kısa sürede büyük ilgi gördü. Olayla ilgili herhangi bir şikayet olmadığı belirtilirken, güvenlik güçlerinin olayla ilgili inceleme başlattığı öğrenildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Antalya nöbetçi eczane 15 Eylül Pazar

Antalya nöbetçi eczane 15 Eylül Pazar