Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Yerel Adana’da abi kardeş 2 yıl arayla sulama kanalında boğuldu

Adana’da abi kardeş 2 yıl arayla sulama kanalında boğuldu

Adana'da sulama kanalında boğularak hayatını kaybeden 14 yaşındaki çocuğun, iki yıl önce aynı kanalda boğulan ağabeyinin de olduğu belirlendi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Adana’da abi kardeş 2 yıl arayla sulama kanalında boğuldu
KAYNAK: İHA

Adana'nın Yeşilyurt Mahallesi'nde dün meydana gelen olayda, 14 yaşındaki Muhammed Ahmet, serinlemek amacıyla arkadaşıyla birlikte Mavi Bulvar'daki sulama kanalına girdi.

İddiaya göre, Ahmet ve arkadaşı kanalda serinlerken, Muhammed Ahmet bir süre sonra kayboldu. Olay yerine gelen dalgıç polisler, Ahmet’in cansız bedenini sulama kanalından çıkardı. Ahmet’in cenazesi, otopsi için adli tıp kurumu morguna kaldırıldı.

Ağabeyinin de Aynı Kanalda Boğulduğu Ortaya Çıktı

Olayın ardından yapılan araştırmalarda, Ahmet’in ağabeyi Kasım Ahmet'in de iki yıl önce Yunusoğlu Mahallesi'nde bulunan aynı sulama kanalında boğulduğu belirlendi. Acılı aile, iki yıl arayla iki çocuğunu aynı sulama kanalında kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşadı. Baba Ahmet Kasım, 7 çocuğundan 2’sini sulama kanalında kaybetmenin acısıyla güçlükle ayakta durabildi.

Aileye acı haber

Boğulan çocuğun kuzeni İbrahim Mustafa, tarım işçiliği ve inşaatlarda çalışarak geçimlerini sağladıklarını belirtti. 2 yıl arayla iki kuzeninin de boğulmuş olması ailenin acısını artırdı. Muhammed Ahmet’in cenazesi, otopsinin ardından adli tıp kurumu morgundan alınarak, Küçükoba Mezarlığı'na toprağa verilmek üzere götürüldü.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
İhlas Haber Ajansı Antalya Müdürlüğü Başarısını Taçlandırdı

İhlas Haber Ajansı Antalya Müdürlüğü Başarısını Taçlandırdı