Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Yerel Muğla Dalaman'da bal üreticilerine destek: Sözleşmeli üretim modeli

Muğla Dalaman'da bal üreticilerine destek: Sözleşmeli üretim modeli

Dalaman İlçe Tarım Müdürlüğü, küresel standartlarda bal işleme tesisini ziyaret ederek sözleşmeli üretim modeli hakkında bilgi alışverişinde bulundu.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Muğla Dalaman'da bal üreticilerine destek: Sözleşmeli üretim modeli
KAYNAK: İHA

Dalaman İlçe Tarım Müdürlüğü, Muğla'nın Dalaman ilçesinde bulunan yüksek standartlara sahip bal işleme ve paketleme tesisini ziyaret etti. Ziyaret sırasında, Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından hayata geçirilen sözleşmeli üretim modeli hakkında üreticilere bilgi verildi. Ziyaret, İl Tarım ve Orman Müdür Yardımcısı ile Gıda Şube Müdürü’nün katılımıyla gerçekleştirildi.

Bal Üretimi ve Sözleşmeli Üretim Modeli 

Tarım Müdürlüğü personeli, bal üreticileriyle bir araya gelerek bal üretiminin zor süreçleri, iç ve dış pazarda karşılaşılan zorluklar, balın gıda kodeksi ve yasal mevzuatlar hakkında detaylı bir istişare gerçekleştirdi. Sözleşmeli üretim modelinin, üreticilere nasıl fayda sağlayacağı ve süreçlerin nasıl yürütüleceği konularında bilgi verildi.

Muğla Tarım Sektörüne Destek

Ziyaret sonrası yapılan açıklamada, “Muğla tarım sektörünün kalkınmasına katma değerli üretimle güç veren tüm üreticilerimizin yanındayız” vurgusu yapıldı. Bal üreticilerinin emeklerinin yeni dönemde daha da değerleneceği ifade edildi.


 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Trabzonspor Beşiktaş Maçı Ne Zaman Saat Kaçta Hangi Kanalda?

Trabzonspor Beşiktaş Maçı Ne Zaman Saat Kaçta Hangi Kanalda?