Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Yerel Adana'da c*nayeti azmettiren kişi dolapta yakalandı

Adana'da c*nayeti azmettiren kişi dolapta yakalandı

Adana'da Yüreğir polislerinin operasyonunda bir yıl önceki c*nayetin azmettiricisi dolapta yakalandı ve evde çeşitli s*lah ve uy*şturucu maddeler bulundu.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Adana'da c*nayeti azmettiren kişi dolapta yakalandı
KAYNAK: İHA

Adana'da Yüreğir polisleri, bir eve düzenledikleri baskında, 22 Ekim 2023 tarihinde meydana gelen c*nayetin azmettiricisi Can Saygılı (21)'yı dolapta saklanırken yakaladı. C*nayet, Efe Dağoğlu (17)'nun s*lahla vurularak öld*rülmesiyle sonuçlanmıştı. Adana Cumhuriyet Başsavcılığı, Dağoğlu'nun öld*rüldüğü davada azmettirici olarak Can Saygılı hakkında yakalama kararı çıkarmıştı.

Operasyon ve Ele Geçirilen Malzemeler

Yüreğir İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Suç Önleme ve Araştırma Büro Amirliği ekipleri, Saygılı'nın Ulubatlı Hasan Mahallesi'nde saklandığını belirledi. Ekipler, Saygılı’nın adresine yapılan operasyonda, Can Saygılı'yı dolapta saklanırken yakaladı. Ayrıca, evde bulunan Gökhan D. de gözaltına alındı. Yapılan aramada, 1’i otomatik 7 ruhsatsız tabanca, 13 uy*şturucu hap, 16,10 gram k*kain, ve 328 mermi ele geçirildi.

Saygılı'nın, polisin operasyonunu önceden görebilmesi için evinin çevresine 8 güvenlik kamerası sistemi kurduğu öğrenildi. İfadeleri alındıktan sonra adliyeye sevk edilen Can Saygılı tutuklanırken, Gökhan D. serbest bırakıldı.


 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Halil Umut Meler Real Madrid - Stuttgart Maçını Yönetecek

Halil Umut Meler Real Madrid - Stuttgart Maçını Yönetecek