Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Yerel Öl*m yolu 2 genci hayattan kopardı! Otomobil paramparça oldu: 2 *lü 3 yaralı

Öl*m yolu 2 genci hayattan kopardı! Otomobil paramparça oldu: 2 *lü 3 yaralı

Burdur-Fethiye karayolunda kontrolden çıkarak takla atan bir otomobil, karşı şeritten gelen başka bir aracın üzerine düştü.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
KAYNAK: İHA

Burdur'daki f*ci kaza saat 21.30 civarında Burdur-Fethiye Karayolu Kuruçay mevkiinde meydana geldi. Alınan bilgilere göre, Burdur'dan Fethiye yönüne doğru seyir halinde olan 18 yaşındaki Mehmet Peşen idaresindeki 15 ACL 809 plakalı otomobil, Kuruçay köyü çıkışında sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıktı. Refüjü aşan otomobil, taklalar atarak karşı şeritte gelen 15 DF 105 plakalı otomobilin üzerine düştü.

2 Genç Hayatını Kaybetti, 3 Kişi Yaralandı

Meydana gelen kazada, aracın sürücüsü Mehmet Peşen ve yanında yolcu olarak bulunan 20 yaşındaki Emir Özer araçtan fırlayarak ağır yaralandı. 

Diğer araçta bulunan sürücü Ali Ç. (33), eşi Fatma Ç. (31) ve çocukları Duru Ç. (7) yaralandı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, Mehmet Peşen ve Emir Özer'in hayatını kaybettiğini belirlerken, diğer yaralılar hastaneye sevk edildi.

İlk Müdahale Sağlık ve İtfaiye Ekiplerinden

Kazayı gören ve hemen yardıma koşan İsmail Dinçer, durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. Olay yerine çok sayıda sağlık, itfaiye, polis ve jandarma ekibi sevk edildi. Sağlık ekiplerinin ilk müdahaleleri sonucunda yaralılar, Burdur Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Durumu ağır olan Ali Ç., ilk müdahalesinin ardından Isparta Şehir Hastanesi'ne sevk edildi.

Kazaya Şahit Olan Görgü Tanığının İfadesi

Kazayı gören ve yardıma ilk koşan İsmail Dinçer, olay anını şu sözlerle anlattı: "İşletmemde temizlik yaparken bir anda gürültü duydum. Tofaş marka araç, saatte tahminen 150 kilometre hızla refüjü aşıp takla attı. Hemen yardıma koştum ve 112’yi aradım. İki aracın çarpıştığını gördüm, yaralıları çıkarmaya çalıştım. Kadın ve çocuğu araçtan çıkardım, şoför ise sıkışmıştı ama bilinci açıktı. Görevliler gelene kadar trafik tedbirlerini aldım."

"Aynı Yerde Sürekli Kaza Oluyor"

İsmail Dinçer, kaza bölgesinde sürekli kazalar olduğunu belirtti: "Yıllardır burada işletmeciyim ve sürekli kazalara şahit oluyorum. Buradan dönen araçlar, yolun düz olduğunu görüp gaza basıyorlar ve kaza kaçınılmaz oluyor. Hatta tesisimi kapatıp oto kurtarıcı dükkanı açmayı bile düşündüm."


 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Muğla Menteşe'deki orman yangını 20. saatinde

Muğla Menteşe'deki orman yangını 20. saatinde